Disney ‘ s etterlengtede streaming-tjenesten vil bli kalt Disney+

0
60

Disney har annonsert navn for den kommende streaming-tjenesten: Disney+, som er planlagt å starte i USA i “slutten av 2019.”

Sammen med ny merkevare, selskapet har også annonsert to store viser at det vil være å treffe på tjenesten. En annen Star Wars spin-off vil du se Diego Luna reprise sin rolle som Cassian Andor, sett før Rogue: En Star Wars-Historien, og Disney bekreftet tidligere ryktes Loki-serien som vil se fan-favoritt Tom Hiddleston stjerners igjen som den ikoniske Marvel-skurk. Disse viser vil bli annonsert allerede prosjekter som Jon Favreau er Mandalorian, så vel som vises basert på Monsters Inc. og High School Musical.

Dagens nyheter bare ytterligere sementerer det vi allerede visste: Disney kommer til å bli vanskelig å utnytte sine eksisterende vellykket franchising for å tiltrekke seg deltakere til tjenesten. Og dersom selskapets box office kvitteringer for filmer som Infinity Krigen og Den Siste Jedi er noe å gå etter, Disney vil være å sette opp noen ganske formidabel konkurranse når Disney+ kommer fram neste år.