Disney ‘ s længe ventede streaming service vil blive kaldt Disney+

0
63

Disney har annonceret navn til deres kommende streaming-tjeneste: Disney+, som er planlagt til lancering i USA i “slutningen af 2019.”

Sammen med den nye branding, virksomheden har også annonceret to store shows, der vil ramme service. En anden Star Wars spin-off vil se Diego Luna gentage sin rolle som Cassian Andor, der er set før Rogue: En Star Wars Historie, og Disney har bekræftet den tidligere rygter Loke-serie, der vil se fan-favorit Tom Hiddleston stjernede igen som den ikoniske Marvel skurk. Disse viser vil slutte sig til allerede meddelte projekter, som Jon Favreau ‘ s opgav designet, samt viser, baseret på Monsters Inc. og High School Musical.

Dagens nyheder kun yderligere cementerer, hvad vi allerede vidste: Disney vil være svært at udnytte sin eksisterende succesrige franchise om at tiltrække seere til service. Og hvis virksomhedens billetindtægter for film som Infinity-Krigen og Den Sidste Jedi er noget at gå efter, Disney vil lægge op til nogle temmelig formidabel konkurrence, når Disney+ ikke ankommer næste år.