Dropbox integratie met Google Cloud Identiteit voor de geavanceerde beveiligingsfuncties

0
49

Nul

Dropbox op donderdag kondigde een reeks van partnerschappen en cross-platform beveiliging integraties die doel is om meer geavanceerde beveiligingsfuncties Dropbox Zakelijke klanten. Specifiek, de cloud-based file sharing bedrijf is de samenwerking met Google Cloud Identiteit (GCI) en uitbreiding van de huidige partnerschappen met BetterCloud, Coronet, en Proofpoint.

Met de nieuwe Google Cloud Identiteit partnerschap, Dropbox zei het doel is om zakelijke gebruikers meer flexibiliteit om te werken op verschillende apparaten en platforms, met behoud van de veiligheid. Aangekondigd als een zelfstandige dienst, eerder deze maand, GCI verwijst naar Google ‘s set van cloud identiteit tools — op basis van een security framework’ BeyondCorp — dat bedrijven kunnen gebruiken voor het beheren van gebruikers, apparaten, apps en toegang.

Met een nieuwe Dropbox-integratie, CGI kan worden gebruikt voor het beheren van de toegang tot Dropbox Zakelijke accounts als werknemers toetreden, te verplaatsen of het verlaten van een organisatie. Gebruikers hebben ook toegang tot hun Dropbox-accounts met hun Google-inloggegevens en multi-factor authenticatie.

De nieuwe BetterCloud integratie is bedoeld om beheerders meer hulpmiddelen voor het bewaken van werkprocessen en het team gebruik van Dropbox Zakelijke accounts, terwijl de Coronet integratie laat admins maken van de inhoud van beleid, controle machtigingen voor het delen, en de sanering van overtredingen. Intussen is de integratie met Proofpoint laat admins het detecteren van risico-accounts en quarantaine bestand potentiële risico ‘ s in real-time.

Dropbox zei de nieuwe integraties — dat zijn slechts de laatste in een reeks van admin heeft de cloud-storage bedrijf heeft uitgerold over de laatste twee jaar — beschikbaar te Dropbox Zakelijke klanten door het einde van 2018.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING:

Dropbox lanceert Extensies eenvoudig integraties met derden

De serie van platform integratie zal inschakelen Dropbox-gebruikers te lanceren belangrijke workflows direct van Dropbox.

Dropbox bolsters slimme zoekmogelijkheden met automatische herkenning van tekst

Het bedrijf lanceert een automatische beeld-tekst-opname mogelijkheden die voert optical character detectie op foto ‘ s van documenten, met inbegrip van de ontvangsten en de rapporten van het gebied.

Zoom intro ‘ s Zoom Stem, partners met Dropbox en Atlassian

De cloud video conferencing bedrijf kondigde een schare van nieuwe producten en functies op de Zoomtopia evenement op donderdag.

Dropbox omarmt AMD EPYC single-socket platform, ter ondersteuning van toekomstige groei

Dropbox wordt het laatste bedrijf te omarmen AMD EPYC en zie een voordeel voor single-socket platform adoptie.

Dropbox rolt Gmail add-on

Het doel is om het gemakkelijker en sneller om te zoeken naar bijlagen en links over meerdere afzenders in een e-mailconversatie.

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters

0