Dropbox integration med Google Cloud Identitet for avancerede sikkerhedsfunktioner

0
66

Nul

Dropbox på torsdag annonceret en række partnerskaber og cross-platform sikkerhed integrationer, der har til formål at bringe mere avancerede sikkerhedsfunktioner til Dropbox Business-kunder. Specifikt, den cloud-baseret fil-deling selskab er gået sammen med Google Cloud Identitet (GCI) og at udvide sin nuværende partnerskaber med BetterCloud, Coronet, og Proofpoint.

Med den nye Google Cloud Identitet partnerskab, Dropbox sagde målet er at give erhvervslivet brugerne større fleksibilitet til at arbejde på tværs af enheder og platforme samtidig med opretholdelse af sikkerheden. Annonceret som en standalone service tidligere i denne måned, GCI refererer til Google ‘ s sæt af cloud identitet værktøjer — baseret på en sikkerhedsramme, der kaldes BeyondCorp — som virksomheder kan bruge til at administrer brugere, enheder, apps og adgang.

Med en ny Dropbox integration, CGI kan bruges til at styre adgang til Dropbox Business-konti, som de medarbejdere, flytte eller forlade en organisation. Brugere kan også få adgang til deres Dropbox-konti med deres Google-login-legitimationsoplysninger og multi-faktor-autentificering.

Den nye BetterCloud integration har til formål at give admins flere værktøjer til at overvåge arbejdsgange og team brugen af Dropbox Business-konti, mens Coronet integration vil lade admins skabe indhold politikker, kontrol-deling tilladelser, og udbedre krænkelser. Mellemtiden, integration med Proofpoint vil lade admins opdage at-risk-konti og karantæne potentielle fil risici i real-tid.

Dropbox sagde den nye integrationer — der er blot den seneste i en serie af admin funktioner cloud-storage virksomhed har rullet ud i løbet af de sidste to år-vil blive tilgængelige Dropbox-Business kunder ved udgangen af 2018.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING:

Dropbox debuterer Udvidelser til lettere tredjepart integrationer

Serien af platform integrationer vil sætte Dropbox-brugere til at lancere centrale arbejdsprocesser direkte fra Dropbox.

Dropbox understøtter smart søgemuligheder med automatisk sms-anerkendelse

Virksomheden er rullende ud en automatisk billede tekst anerkendelse evne, der udfører ocr (optical character opdagelse på billeder af dokumenter, herunder indtægter og rapporter.

Zoom introer Zoom Stemme, partnere med Dropbox og Atlassian

Cloud videokonferencer selskabet annoncerede en sværm af nye produkter og funktioner på Zoomtopia arrangement på torsdag.

Dropbox omfatter AMD EPYC enkelt-socket platform til at understøtte den fremtidige vækst

Dropbox bliver den seneste virksomheden at omfavne AMD EPYC og se en fordel for enkelt-socket platform vedtagelse.

Dropbox ruller ud Gmail add-on

Målet er at gøre det lettere og hurtigere at søge efter vedhæftede filer og links på tværs af flere afsendere i en e-mail-tråd.

Relaterede Emner:

Cloud

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0