Dropbox kan integreras med Google Cloud Identitet för avancerade säkerhetsfunktioner

0
59

Noll

Dropbox på torsdagen meddelade en serie av partnerskap och plattformsoberoende säkerhet integrationer som syftar till att få fler avancerade säkerhetsfunktioner för att Dropbox-Business kunder. Specifikt, den moln-baserad fildelning företag som samarbetar med Google Cloud Identitet (GCI) och att utvidga sin nuvarande partnerskap med BetterCloud, Coronet, och Proofpoint.

Med nya Google Cloud Identitet partnerskap, Dropbox sade mål är att ge verksamheten användarna större flexibilitet att arbeta på olika enheter och plattformar med bibehållen säkerhet. Meddelat som en fristående tjänst tidigare denna månad, GCI hänvisar till Google ‘ s uppsättning av moln identitet verktyg — med utgångspunkt i ett ramverk kallat BeyondCorp — som företag kan använda för att hantera användare, enheter, appar och tillgång.

Med en ny Dropbox-integrering, CGI kan användas för att hantera åtkomst till Dropbox-konton Företag som anställda att ansluta sig, flyttar eller lämnar en organisation. Användare kan också få tillgång till sin Dropbox-konton med Google inloggningsuppgifter och multi-faktor autentisering.

Den nya BetterCloud integration syftar till att ge admins mer verktyg för att övervaka arbetsflöden och team användningen av Dropbox-konton Företag, medan Coronet integration kommer att låta administratörer skapa riktlinjer för innehåll, kontroll delningsbehörigheter, och åtgärda kränkningar. Tiden, integration med Proofpoint kommer att låta administratörer upptäcka at-risk konton och karantän potentiella fil risker i real-tid.

Dropbox sade att den nya integrationer — som är bara den senaste i en serie av admin funktioner moln lagring har företaget rullas ut under de senaste två åren, kommer att bli tillgängliga till Dropbox företagskunder med slutet av 2018.

TIDIGARE OCH RELATERADE TÄCKNING:

Dropbox debuterar Tillägg för enklare tredje part integrationer

Den serie av plattform integrationer kommer att aktivera Dropbox-användare att starta viktiga arbetsflöden direkt från Dropbox.

Dropbox stärker smarta sökfunktioner med automatisk textigenkänning

Företaget rullar ut en automatisk bild text erkännande kapacitet som utför optical character upptäckt på foton av dokument, inklusive kvitton och fältrapporter.

Zooma intron Zoom Röst, partner med Dropbox och Atlassian

Den molnbaserade videokonferenser företaget tillkännagav en uppsjö av nya produkter och funktioner på sin Zoomtopia händelse på torsdag.

Dropbox omfattar AMD EPYC enkel socket plattform för att stödja framtida tillväxt

Dropbox blir det senaste företaget att omfamna AMD EPYC och se en fördel för enkel socket plattform för antagande.

Dropbox rullar ut Gmail add-on

Syftet är att göra det enklare och snabbare att söka för bilagor och länkar inom flera olika avsändare i en e-tråd.

Relaterade Ämnen:

Cloud

Säkerhet-TV

Hantering Av Data

CXO

Datacenter

0