En titt på Fiddler Overalt forhåndsvisning

0
75

av Martin Brinkmann November 08, 2018 i Internett -, Programvare – Ingen kommentarer

Telerik, selskapet bak den gratis HTTP debugging programmet Spelemann, sluppet en forhåndsvisning av Spelemann Overalt i dag. Fiddler ‘ Overalt er neste versjon av Spelemann som har blitt designet fra grunnen opp til å møte dagens krav.

Mens Spelemann vil ikke gå bort når som helst snart, det er Spelemann Overalt som vil erstatte den til slutt.

Fiddler ‘ Overalt var designet for å kjøres på Windows, Linux og Mac Os X like godt. Mens du kan laste ned Spelemann Beta versjoner for Mac OS X eller Linux versjoner for disse operativsystemene aldri gjort det ut av beta.

Fiddler ‘ Overalt vil bli tilgjengelig som en gratis nedlasting for alle støttede operativsystemer på samme måte til hvordan Spelemann er tilgjengelig for gratis. Det vil omfatte alle funksjoner; Enterprise kunder kan kjøpe Enterprise Prioritert Støtte som garanterer en 24-timers responstid i løpet av abonnementsperioden.

Fiddler ‘ Overalt

fiddler everywhere

Forhåndsvisning versjon av Spelemann Overalt er allerede tilgjengelig for alle støttede operativsystemer. Systemkrav har ikke blitt publisert, og vi har kontaktet Telerik og vil oppdatere forhåndsvisning av Spelemann Overalt når vi får svar. Programmet er bygget på Kantete og .NETTO Kjerne.

Vær oppmerksom på at du blir bedt om å skrive inn en e-postadresse og velg et land før du kan laste ned programmet til det lokale systemet, og disse verdiene er ikke bekreftet, men.

Fiddler ‘ Overalt installert og løp fint på en Windows-10 versjon 1809 PC. Den kjører som et system proxy-ved oppstart.

Digitaliseringen skjer automatisk på start, og du vil merke at koblinger vises som de skjer i grensesnittet. Du kan klikke på fangst-knappen for å stoppe den tar for tiden til å bli kjent med grensesnittet.

Grensesnittet er delt inn i:

  • Den venstre ruten viser tilkoblinger. Det viser svarkoder, protokoll, URL, og vert.
  • Den midterste ruten viser informasjon når du velger en tilkobling på venstre side. Det viser informasjon om tilkobling, for eksempel om tilkoblingen er kryptert, user agent, de overførte byte, eller start-tid.

Funksjonaliteten er begrenset i skrivende sammenlignet med Spelemann. Fiddler ‘ Overalt støtter ikke legge-seg, web-økt manipulasjon, debugging av trafikk og andre funksjoner. Planene er i gang for å legge til de manglende funksjonalitet. Brukere som er interessert i programmet kan stemme for ideer på Tilbakemeldinger Portal og forlater feedback det så godt.

Utviklerne har tenkt å fokusere på følgende funksjoner (som du kan stemme på) ved siden av:

  • Fange web-trafikk i sanntid, fange opp og endre økter.
  • Ved hjelp av Spelemann som en klient for å teste og feilsøke Api-er.
  • Ved hjelp av Spelemannen for å simulere backend svar.
  • Fiddler ‘ utvidelser, automatisering og script støtte.

Du kan sjekke ut artikkelen hvordan å identifisere og hindre programmer i å ringe hjem som viste hvordan du gjør det ved hjelp av Spelemann. Det gir deg et godt inntrykk av hva som Spelemann kan gjøre. Du kan bruke Spelemann til å bestemme tilkoblinger som Windows 10 etablerer også.

Avsluttende Ord

Fiddler ‘ Overalt er et arbeid som pågår; forhåndsvisning versjon mangler mange funksjoner av Spelemann og det vil ta litt tid før de er implementert. Det er ikke en erstatning akkurat nå for Spelemann, men det kan bli ett.

Nå er Du: bruker du Spelemann eller andre programmer som Raper Suite eller Wireshark?