Et kig på Spillemand Overalt preview

0
68

af Martin Brinkmann November 08, 2018 Internet, Software – Ingen kommentarer

Telerik, firmaet bag den gratis HTTP debugging ansøgning Spillemand, udgivet en preview af Spillemand Overalt i dag. Spillemand Overalt er den næste version af Spillemand, der er blevet designet helt fra bunden for at opfylde nutidens krav.

Mens du Spillemand vil ikke gå væk når som helst snart, det er Spillemand Overalt, der vil erstatte det i sidste ende.

Spillemand Overalt var designet til at køre på Windows, Linux og Mac Os X lige så godt. Mens du kan hente Spillemand Beta builds til Mac OS X eller Linux, det versioner til disse operativsystemer aldrig gjort det ud af beta.

Spillemand Overalt vil blive tilbudt som en gratis download for alle understøttede operativsystemer på samme måde, hvordan Spillemand er tilbudt gratis. Det vil indeholde alle de funktioner, Virksomhedens kunder kan købe Enterprise Support, som sikrer en 24-timers responstid i løbet af abonnementsperioden.

Spillemand Overalt

fiddler everywhere

Preview-version af Spillemand Overalt er allerede til rådighed for alle understøttede operativsystemer. System krav ikke er blevet offentliggjort, og vi har kontaktet Telerik og vil opdatere uddrag af Spillemand Overalt, når vi får et svar. Programmet er bygget på og Kantede .NET Kerne.

Bemærk venligst, at du bedt om at indtaste en e-mail-adresse, og vælg et land, før du kan downloade programmet til det lokale system; disse værdier er ikke bekræftet, men.

Spillemand Overalt installeret og kørte fint på en Windows version 10 1809 PC. Det kører som et system proxy på start.

Optagelse sker automatisk på start, og du vil bemærke, at forbindelser vises som de sker i grænsefladen. Du kan klikke på optagelse-knappen for at stoppe optagelse for tiden til at stifte bekendtskab med interfacet.

Brugergrænsefladen er opdelt i:

  • Den venstre rude viser de forbindelser. Det viser svar koder, protokoltype, URL, og vært.
  • Den midterste rude viser oplysninger, når du vælger en forbindelse til venstre. Det viser oplysninger om den forbindelse, fx om forbindelsen er krypteret, user agent, overførte byte, eller start tid.

Funktionaliteten er begrænset, i skrivende stund, når i forhold til Spillemand. Spillemand Overalt, understøtter ikke tilføjelse af dem, web session manipulation, debugging af trafik og andre funktioner. Planer er i gang med at tilføje den manglende funktionalitet. Brugere, der er interesserede i ansøgningen kan stemme på ideer om den Feedback, Portal og give feedback, der så godt.

Udviklerne plan om at fokusere på følgende funktioner (som du kan stemme på næste:

  • Fange web-trafik i realtid, opfange og ændre sessioner.
  • Hjælp Spillemand, som en klient til test og debug-Api ‘ er.
  • Hjælp Spillemand til at simulere backend løsninger.
  • Spillemand udvidelser, automatisering, og script støtte.

Du kan tjekke artiklen hvordan til at identificere og forhindre programmer i at ringe hjem, som viste hvordan man kan gøre det ved hjælp af Spillemand. Det giver dig et godt indtryk af, hvad Spillemand kan gøre. Du kan bruge Spillemand til at bestemme de forbindelser, som Windows-10 er fastsat, så godt.

Afsluttende Ord

Spillemand Overalt er et arbejde i gang; preview-version mangler mange funktioner i Spillemand, og det vil tage nogen tid, før de er gennemført. Det er ikke en erstatning lige nu for Spillemand, men det kunne blive en.

Nu kan Du: bruger du Spillemand eller andre programmer, f.eks Burp Suite eller Wireshark?