Firefox 64: directe verwijdering van extensies

0
67

door Martin Brinkmann op November 09, 2018 in het Firefox – Geen reacties

Mozilla plannen voor de uitrol van een aantal wijzigingen in Firefox 64 die verlenging betrekking heeft. De organisatie van plan is om de uitrol van een update te over:addons die wijzigingen in het ontwerp van de pagina.

De herinrichting introduceert een kaart-gebaseerde interface, maar niet verwijderen of wijzigen van functionaliteit op de pagina. Het enige minpunt aan de nieuwe interface is dat het vereist meer ruimte dezelfde informatie weergeven op het scherm.

Firefox-gebruikers die last hebben van problemen met de weergave kan in-of uitzoomen op de pagina om alle opties en informatie in een keer.

Een andere extensie-wijziging met betrekking tot die Mozilla plan om in Firefox 64 is de mogelijkheid tot het verwijderen van eventuele uitbreiding direct.

Het Verwijderen Van Extensies

firefox remove extension

Gewoon met de rechtermuisknop op een willekeurige extensie pictogram dat wordt weergegeven in de interface van Firefox en selecteer de nieuwe “Extensie Verwijderen” optie om het proces te starten.

Firefox geeft een aanwijzing wanneer u de installatie optie in het context menu om te controleren of dit de gewenste actie.

remove extension

Selecteer “verwijderen” optie om te voltooien van de installatie van de geselecteerde extensie of annuleren om de extensie geïnstalleerd.

Extensies kunnen worden verwijderd op over:addons of door ze te verwijderen rechtstreeks van de Firefox-profielmap.

Google voerde een soortgelijke functie als het startsein gegeven voor de steun van uitbreidingen in Chrome jaar geleden. Chrome-gebruikers klik met de rechtermuisknop op uitbreiding pictogrammen en selecteer ‘verwijderen uit Chrome’ te verwijderen van extensies in de browser.

Google Chrome geeft een prompt om te controleren of de actie. De aanwijzing bevat een optie om het verslag van de uitbreiding van Google.

Andere extensie gerelateerde veranderingen in Firefox 64

extension notification

Firefox 64 maakt installatie van de extensie meldingen blijven op het scherm staan tot de gebruiker interageert met de aanwijzing. Als u de installatie van een browser extensie in Firefox 63 of eerder, zult u merken dat het verdwijnt automatisch als u naar een ander tabblad; deze veranderingen in Firefox 64 om ervoor te zorgen dat gebruikers de melding in de browser.

De melding verdwijnt wanneer u de webbrowser sluit.

Firefox de Melding op de pagina Machtigingen hoogtepunten in versie 64 als een extensie bepaalt de instelling. De browser toont een optie voor het uitschakelen van de uitbreiding als dat niet gewenst is door de gebruiker.

Slotwoord

De mogelijkheid tot het verwijderen van extensies direct vanaf de Firefox toolbar is een veel gevraagde functie. Het is handig voor gebruikers die het installeren en verwijderen van veel van de extensies, en in situaties waar gebruikers wilt verwijderen extensions snel.

De geplande release van Firefox 64 11 December 2018.

Nu U: Wat is uw mening over de geplande herinrichting en functionaliteit veranderen in Firefox 64?