Fossiele Sport Smartwatch debuteert met nieuwe Slijtage 3100 chip en Dragen OS

0
60

Fossiele heeft aangekondigd de eerste smartwatch met een Snapdragon 3100 chip en Google ‘ s vernieuwde Dragen OS. De draagbare, genaamd de Sport Smartwatch, wordt geleverd in zes verschillende kleuren — grijs, roze, rood, blauw, groen en zwart in zowel 41mm en 43mm maten. Er is ook een breed scala aan siliconen bandjes (28 in totaal), die uitwisselbaar zijn en water-bestendig.

Fossil is het benadrukken van de Sport Smartwatch ‘s ambient-modus, geïntegreerde hf-sensor, 350mAh batterij (met een beloofde alle-dag leven van de batterij), evenals NFC en GPS mogelijkheden, die worden allemaal geacht te zijn verbeterd van het horloge’ s van de laatste generatie, maar er zijn weinig details over hoe ze veranderd. Het horloge bevat ook Spotify en Noonlight, een emergency services-app pre-installed.

Grid View

  • Foto door Stefan Etienne van / Het Randje

  • Foto door Stefan Etienne van / Het Randje

  • Foto door Stefan Etienne van / Het Randje

  • Foto door Stefan Etienne van / Het Randje

  • Foto door Stefan Etienne van / Het Randje

Voor het grootste deel, dit zijn allemaal kenmerken die andere smartwatches delen. Wat de Fossiele Sport is gaan want het is dat het een van de eerste Slijtage van OS smartwatches te debuut met Qualcomm ‘ s nieuwe draagbare chip, die wordt verondersteld om een betere levensduur van de batterij. En, zoals we weten maar al te goed, Google ‘ s Dragen OS en de hardware partners last van low-power, verouderde chipsets.

Fossiele zal beginnen met de verkoop van de Sport Smartwatch voor $255 vandaag online en direct aan Fossiele retail locaties.