Google Cloud rolt nieuwe tools om AI meer toegankelijk

0
65

Nul

Een groeiend aantal organisaties willen profiteren van AI en machine learning, maar het vinden van de juiste middelen en personeel om dit te doen is moeilijk. Onder andere uitdagingen, er is een tekort aan gegevens wetenschappers die kan bouwen ‘machine learning’ – modellen.

“Er is een groot talent gap voor AI nu,” Rajen Sheth, directeur product management voor Cloud AI bij Google, zei tegen ZDNet. “Het is een heel nieuw gebied, en er zijn niet veel mensen die weten hoe het nu.”

ZIE: De AI, machine learning en data science raadsel: Wie beheert de algoritmes?

Om aan deze uitdaging, Google Cloud is het uitrollen van een set van nieuwe producten gericht op het maximaliseren van de impact van een data scientist ‘ s werk. Het eerste product, Kubeflow Pijpleidingen, maakt het gemakkelijker voor de gegevens wetenschappers te coördineren met de andere leden van een team nodig om daadwerkelijk brengen van een machine learning model in productie. Het tweede product, de AI-Hub, functioneert als een marktplaats waar iedereen van een organisatie kan toegang machine learning onderdelen, zoals datasets of modellen.

“De overgrote meerderheid van de modellen die gegevens wetenschappers maken het nooit tot productie,” Sheth gezegd. “Je neemt dat echt waardevolle asset van een data scientist en verspillen.”