Google eindigt gedwongen arbitrage voor seksueel wangedrag gevallen

0
48

Nul

Google op donderdag aangekondigd dat de hervorming van de manier waarop het omgaat met seksueel wangedrag gevallen. De wijzigingen komen een week na duizenden werknemers van Google zorgde voor een wereldwijde walkout in het protest van de vennootschap, de verwerking van intimidatie kosten.

“We erkennen dat We niet altijd gekregen alles recht in het verleden en we zijn oprecht sorry voor dat,” CEO Sundar Pichai schreef in een e-mail aan de werknemers donderdag. “Het is duidelijk dat we het nodig om enkele wijzigingen.”

Pichai geschetst van de veranderingen, die in lijn zijn met sommige van de eisen naar voren gebracht door demonstranten. Met name Google is het beëindigen van gedwongen arbitrage voor seksuele intimidatie en seksueel misbruik vorderingen. Als een klacht gaat in arbitrage, een werknemer doet afstand van hun recht om te dagvaarden. Arbitrage zal nog steeds een optie.

“Google heeft nooit verplicht geheimhouding in het arbitrage proces en arbitrage kan nog steeds de beste weg om een aantal redenen (bijv. van de persoonlijke levenssfeer) maar, erkennen wij dat de keuze zou moeten worden aan u,” Pichai e-mail van zei.

Als demonstranten eisten, het bedrijf is ook het consolideren van de rapportage kanalen voor mensen met wangedrag klachten. Er zal een speciale website en live ondersteuning. Google is ook veelbelovend “extra zorg en hulpbronnen” voor Googlers met klachten, tijdens en na het proces”, zoals uitgebreide counseling en loopbaanbegeleiding.

Google is niet aan het verzoek om in het openbaar release seksuele intimidatie transparency report. Echter, Pichai e-mail zei dat het bedrijf zal “bieden meer mogelijkheden op het gebied van seksuele intimidatie onderzoeken en resultaten op het bedrijf als onderdeel van ons Onderzoek Rapporteren.”

Google is ook het updaten en uitbreiden van de verplichte seksuele intimidatie opleiding, met gevolgen voor degenen die het niet volledig. Het is ook recommitting van haar doelstellingen rond diversiteit, gelijkheid en inclusie weer in 2019.

Enkele andere vragen die niet beantwoord zijn onder andere een verbintenis om een eind te betalen ongelijkheid en de benoeming van een werknemer, vertegenwoordiger van de raad van bestuur.

Vorige week protesten volgde een New York Times’ rapport beweert dat Android co-creator Andy Rubin ontvangen een $90 miljoen afslag pakket in 2014, hoewel hij vertrok na te zijn beschuldigd van seksueel wangedrag. Pichai gereageerd op de eerste controverse over het rapport dat door het vertellen van werknemers die Google heeft ontslagen 48 medewerkers in de afgelopen twee jaar voor seksuele intimidatie en dat Google nu “bloedserieus” over een kluis en een inclusieve werkvloer.

Dit is niet de eerste keer dit jaar dat Google heeft gereageerd op een werknemer protesten. In Mei, werknemers protesteerden Google contract van de verkoop van AI-technologie om het Pentagon voor drone video-analyse. Het bedrijf uiteindelijk besloten dat het niet zou bieden om het contract verlengen.

Voorafgaand en aanverwante dekking:

Google-medewerker protest: Nu Google rug uit Pentagon drone AI project van Google CEO Sundar Pichai: We hebben ontslagen 48 medewerkers voor seksuele harassmen

Verwante Onderwerpen:

Google

CXO

Overheid

Veiligheid

0