Google slutter tvungen voldgift for seksuelt misbrug af sager

0
64

Nul

Google torsdag meddelte, det er at reformere den måde, som det håndterer seksuelle forseelser tilfælde. De ændringer, der kommer en uge efter, at tusindvis af Google-medarbejdere afholdt en global arbejdsnedlæggelse i protest af virksomhedens håndtering af chikane afgifter.

“Vi anerkender, at vi ikke altid har fået alting rigtigt i fortiden, og vi er oprigtigt ked af det,” CEO Sundar Pichai skrev i en mail til medarbejderne torsdag. “Det er klart, vi er nødt til at foretage nogle ændringer.”

Pichai, der er skitseret de ændringer, som tilslutter med nogle af de krav, der er fremsat af demonstranter. Mest bemærkelsesværdigt er det, Google er ending tvungen voldgift for seksuel chikane og seksuelle overgreb krav. Når en klage går ind voldgift, kan en medarbejder giver afkald på deres ret til at sagsøge. Voldgift vil stadig være en mulighed.

“Google har aldrig kræves fortrolighed i voldgift proces og voldgift stadig kan være den bedste vej for en række årsager (fx privatliv), men vi erkender, at valget bør være op til dig,” Pichai e-mail sagt.

Som demonstranter krævet, at selskabet er også konsoliderer rapportering af kanaler for dem med forseelse klager. Der vil være en dedikeret hjemmeside og live support. Google er også lovende “ekstra pleje og ressourcer” til google-medarbejdere med klager, “under og efter processen”, såsom udvidet rådgivning og karriereudvikling.

Google er der ikke opfylder de anmodning om at offentliggøre en seksuel chikane rapport om gennemsigtighed. Men Pichai e-mail sagde, at selskabet vil give “mere nøjagtighed omkring seksuel chikane undersøgelser og resultater på virksomheden som en del af vores Undersøgelser Rapport.”

Google er også med at opdatere og udvide sine obligatoriske seksuel chikane uddannelse, med konsekvenser for dem, der ikke gennemfører det. Det er også opbakning til sine målsætninger omkring mangfoldighed, lighed og inddragelse igen i 2019.

Nogle andre krav, der ikke blev besvaret omfatter en forpligtelse til at ende betaler ulighed og udnævnelsen af en medarbejder repræsentant til bestyrelsen.

Sidste uges protester, der blev fulgt på New York Times’ rapporter om, at Android co-creator Andy Rubin har modtaget en $90 millioner exit-pakke i 2014, selvom han gik bort efter at være blevet anklaget for seksuelt misbrug. Pichai reageret på den første kontrovers over rapporten ved at fortælle medarbejderne, at Google har fyret 48 medarbejdere i de sidste to år for seksuel chikane, og at Google nu “døde seriøse” om at være en sikker og rummelig arbejdsplads.

Det er ikke første gang i år, at Google har reageret på medarbejdernes protester. I Maj ansatte protesterede Google ‘ s kontrakt sælger AI teknologi til Pentagon for drone video-analyse. Virksomheden i sidste ende besluttede, at det ikke ville bud på at forny kontrakten.

Før og relaterede dækning:

Google-medarbejder protest: Nu Google ryggen fra Pentagon drone AI projekt, Google CEO Sundar Pichai: Vi har fyret 48 medarbejdere for seksuel harassmen

Relaterede Emner:

Google

CXO

Regeringen

Sikkerhed

0