Hoe Autodesk plannen om 3D printen robots te bouwplaatsen

0
64

Nul

dv-imageon-th-move-2.jpg

Autodesk is de presentatie van haar visie om robots aan het werk op sites voor on-demand, 3D printen van delen van het gebouw. Het ontwerp software bedrijf zei dat het doel is om de ervaren krapte op de arbeidsmarkt gericht op de bouwsector, maar ook de sector te helpen gelijke tred houden met de stijgende woonwensen nieuwere manufacturing principes en praktijken.

Volgens Autodesk, een toename van de wereldbevolking zal leiden tot een grotere vraag naar gebouwen. Deze vraag, in combinatie met de korte aanbod van gekwalificeerde werknemers, heeft ervoor gezorgd dat de bouwsector voor het overwegen van nieuwe technieken, met inbegrip van de manier waarop delen van gebouwen zijn gemaakt.

Autodesk oplossing voor deze veronderstelde vraag naar en aanbod van huisvesting crisis is een soort van additive manufacturing “toolbox” voor de bouw en industrie, met robots en 3D-printing systemen komen samen in een draagbare verpakking.

Het idee is dat verschillende robots en systemen — staat van het afdrukken van grote, bruikbare metalen onderdelen — kan worden verpakt in een container en verzonden van bouwplaats naar bouwplaats. Deze methode, het bedrijf zegt, kunnen gebouwen worden gebouwd, snel, onderdelen geproduceerd worden nauwkeuriger, en helpt je bij het invullen van de bouw krapte op de arbeidsmarkt.

p1160309.jpg
dv-imageon-the-move.jpg

Autodesk zei de robot gevulde container zal zijn weg in heel Europa is deze winter.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING:

Autodesk teams met Esri te integreren BIM en GIS tech

De bedrijven zei de integratie zal geven klanten de mogelijkheid om te synthetiseren van informatie van zowel BIM en GIS-software.

Autodesk, AWS team te bevorderen nieuwe AI-ontwerp-technologie

De twee bedrijven zijn het geven van nieuwe Autodesk Fusion 360 Ultimate abonnees cloud credits om te proberen generatief ontwerp, die gebruik maakt van cloud computing en machine learning.

Autodesk combineert 7 toolsets in een nieuwe versie van AutoCAD

Na het fine-tuning van de verschillende professionele AutoCAD verticals voor decennia, de nieuwste versie biedt toegang tot zo ‘ n 750.000 verschillende functies en functionaliteiten.

Verwante Onderwerpen:

Robotica

Innovatie

Digitale Transformatie

Hardware

Beoordelingen

Printers

0