HTC Vive har til formål at bejle til flere virksomheder til VR via Vive Fokus, Bølge, Sync

0
43

Nul

HTC Vive ‘ s enhed rullet ud på en platform, hardware og software, der er designet til at gøre virtual reality et samarbejde korte i virksomheden.

Virksomheden har også lanceret Vive Fokus, en standalone head-mounted display for virksomheden og den Vive Bølge VR software developer kit. For god foranstaltning, Vive også lanceret Sync, en virksomhed samarbejde værktøj.

Mens forbrugeren virtual reality-markedet er snublet på grund af klodset headsets og en mangel på indhold, virksomheden tilbyder reel virksomhed use cases til træning, ekstern arbejde samt samarbejde. HTC er håb om, at dens Vive indsats kan bringe i partnere og udviklere til at udvikle en virksomheds økosystem.

VR i virksomhedens indsats forventes at tage fart. Overveje:

Augmented reality invaderer konferencen roomMixed Virkeligheden 2019: Hvorfor det kommende år vil være stort for virksomhedens AR/VRWith AI og VR, Breeders’ Cup bringer tech til hest race fandomEnterprise VR: Hvordan virksomheder er forløbet tech bruges af NFL teamsWalmart udsender 17,000 Oculus Gå headsets til at træne sine employeesWayfair indsatser, der Magi Spring Man kan forbedre shopping5 strategier til at navigere VR i virksomheden

Her er nedslidt fra HTC ‘ s VR-enhed:

vive-focus.png

Vive Fokus.

Vive Fokus er en standalone-VR-oplevelse, der findes i 37 markeder. Vive Fokus på den Bølge platform og indhold fra Viveport. Vive Fokus har ingen ekstern base stationer eller sensorer. Systemet bygger på Qualcomms Snapdragon 935 Mobile VR Platform. Vive Fokus, der starter ved $599, også har en enterprise service program til at gå med det. Vive Pro starter ved $1,399.

Vive Bølge er et SDK, der er interoperable med HTC VR portefølje. Indhold udviklere kan oprette indhold og rammer flere VR headset. I dag, HTC sagde, at der er 150 ansøgninger, der er tilgængelige via sin platform. Så langt, der er 15 hardware-partnere støtte Vive Bølge herunder Skygge Skaber, en virksomhed, der har et headset der hedder Shadow VR lancere Nov. 11.

CNET Vive anmeldelse

Vive Sync er et samarbejde og møde ansøgning om interne teams. Via VR, Sync giver fælles rum for træning, planlægning, udvikling af software og vertikale applikationer for brancher, såsom sundhedsvæsen og bilindustrien.

AR og VR: fremtidens arbejde og spille?Forskning: 67 procent overvejer vedtagelse af augmented reality i enterpriseExecutive ‘ s guide til den forretningsmæssige værdi af VR og AR (gratis e-bog)Ti brancher, der bruger augmented reality og virtual realityFive tips til at skabe virtuelle virkelighed produkt demosFive måder augmented reality vil forvandle din businessGoInStore bruger AR til at sløre linje mellem online og i butikken experienceFive, hvordan din virksomhed kan få forretningsmæssig værdi ud af virtual reality

Relaterede Emner:

Samarbejde

Innovation

Kunstig Intelligens

Udvikler

Tech-Branchen

0