HTC Vive wil woo meer bedrijven VR via Vive Focus, Golf, Sync

0
51

Nul

HTC Vive eenheid uitgerold een platform, hardware en software, die is ontworpen om de virtuele realiteit een samenwerking nietje in de onderneming.

Het bedrijf lanceerde ook Vive Focus, een standalone-head-mounted display voor de onderneming en de Vive Golf VR software developer kit. Voor een goede maatregel, Vive ook gestart met Sync, een enterprise collaboration tool.

Terwijl de consument virtuele realiteit van de markt is gestruikeld te wijten aan onhandige headsets en een gebrek aan inhoud, het bedrijf biedt real enterprise use cases voor de opleiding, het werk op afstand en de samenwerking. HTC hoopt dat haar Vive inspanningen kan brengen in de partners en ontwikkelaars voor het ontwikkelen van een business ecosysteem.

De VR in de onderneming inspanning wordt verwacht om momentum te krijgen. Overwegen:

Augmented reality binnenvalt de conferentie roomMixed Werkelijkheid 2019: Waarom het komende jaar zal enorm zijn voor enterprise-AR/VRWith AI en VR Breeders’ Cup brengt tech horse race fandomEnterprise VR: Hoe bedrijven een pilot tech gebruikt door NFL teamsWalmart zet dan 17.000 Oculus Gaan headsets te trainen zijn employeesWayfair weddenschappen die Magische Sprong Men kan verbeteren shopping5 strategieën voor het navigeren van de VR in de onderneming

Hier is het overzicht van de HTC-VR eenheid:

vive-focus.png

Vive Focus.

Vive Focus is een standalone-VR ervaring beschikbaar in 37 markten. Vive zich Concentreren op het Golf-platform en de inhoud van Viveport. Vive Focus heeft geen externe basisstations of sensoren. Het systeem is gebouwd op Qualcomm ‘ s Snapdragon 935 Mobiele VR Platform. Vive Focus, vanaf € 599, heeft ook een enterprise services-programma om te gaan met het. Vive Pro begint bij $1,399.

Vive Golf is een SDK die compatibel is met de HTC VR portfolio. Content-ontwikkelaars kunnen de inhoud te maken en sloeg meerdere VR headsets. Vandaag, HTC zei: er zijn 150 toepassingen beschikbaar via het platform. Tot nu toe zijn er 15 hardware partners ondersteunen van Vive Golf met inbegrip van Schaduw Schepper, een bedrijf dat heeft headset genaamd Shadow VR lancering Nov. 11.

CNET Vive review

Vive Sync is een samenwerking en ontmoeting toepassing voor interne teams. Via VR, Sync biedt een gemeenschappelijke ruimte voor opleiding, planning, software ontwikkeling en verticale toepassingen voor sectoren, zoals de gezondheidszorg en de automotive sector.

AR en VR: De toekomst van werken en spelen?Onderzoek: 67 procent overweegt adoptie van augmented reality in de enterpriseExecutive ‘ s guide to the business value van VR en AR (gratis ebook)Tien sectoren met behulp van augmented reality en virtuele realityFive tips voor het creëren van virtuele realiteit product demosFive manieren augmented reality zal transformeren uw businessGoInStore maakt gebruik van AR om te vervagen de lijn tussen de online en in-store experienceFive manieren waarop uw bedrijf kunnen krijgen zakelijke waarde van virtual reality

Verwante Onderwerpen:

Samenwerking

Innovatie

Kunstmatige Intelligentie

Ontwikkelaar

Tech Industrie

0