Hul henter Microsoft Azure som foretrukne cloud-leverandør: Her er et kig på den digitale transformation plan

0
65

Nul

Gap Inc. er at vælge Microsoft som sin foretrukne cloud-leverandør som en del af en bredere digital transformation indsats. Kløften vil flytte sit lager og handels-websteder til Microsoft Azure første i en flerårige implementering og derefter i sidste ende lede til at udnytte maskinindlæring og kunstig intelligens-tjenester.

Detailhandleren har en samling af gamle og hurtigt voksende mærker, herunder Old Navy, Gap, Banana Republic, Athleta, Hill City og Intermix. Administrerende DIREKTØR Arthur Peck har sagt om løn-konference opkald, og investor præsentationer, at teknologi kan hjælpe det med at betjene sine kunder bedre, samt give effektivitetsgevinster.

gap-brands.png

Peck, som andre Direktører begive sig ud på en digital transformation indsats, har sagt, at data er virksomhedens vigtigste aktiv. På Aug. 23 indtjening opkald, Peck sagde:

Jeg har fremhævet vores data aktiv. Det er en data-aktiv, som vi er virkelig bare skrabe overfladen af det, der lige er begyndt at udforske. Vi har vores data sciences-team. Vi er ved at bygge for, at hold op temmelig aggressivt. Men, faktisk, for første gang i firmaets historie, at vi har en 360 langsgående opfattelse af kunden. Og vi ved, at kundens psykografi og demografi. Vi ved, hvordan de gør eller ikke cross shop vores mærker. Vi kender — og er ved at lære den slags gateway køb af et produkt for vores mærker, at resultere i et fortsat engagement.

Her er et kig på hvor Forskellen ligger i dag og hvor vi ønsker at gå i tre dias fra en Goldman Sachs investor præsentation.

gap-data-1.png
gap-data-2.png
gap-data-3.png

For at komme til at data nirvana, Forskellen er at flytte sine nuværende systemer til cloud. Afkastet drejer sig om at være mere adræt og skalering. Ligesom andre cloud-tilbud for sent, udbydere såsom Microsoft, Amazon Web Services og Google Cloud Platform i første omgang vinder på infrastruktur, men med multi-år-tilbud, centreret omkring den machine learning og AI køreplan. Microsoft CEO Satya Nadella har sagt, at hans virksomhed er på udkig for at gøre AI og machine learning flere forbrugsvarer.

Sally Gilligan, Chief Information Officer i Hul, sagde, at forhandlerens teknologi, strategi, er “baseret på virksomhedens strategi og møde kundernes behov.” Gilligan sagde Hul, der allerede har en masse af analytiske systemer og en omnichannel oplevelse på tværs af fysiske butikker, digital og mobil.

Centrale begreber: Gratis PDF download: Data, AI, IoT: fremtidens detailhandel | Microsoft Office 365 til erhvervslivet: Alt, hvad du behøver at vide | Business analytics: Det væsentlige af data-drevet decision-making | Hvad er digital transformation? Alt, hvad du behøver at vide om, hvordan teknologien omformer forretning

“Skyen giver mulighed for at øge vores udvikling og innovere hurtigere og autoskalering med vores vækst,” sagde hun.

Specifikt, Forskellen er at bruge Microsoft Azure og Microsoft 365 til at styrke effektivitet og implementere nye funktioner.

Hul fremhævet dens produktivitet indsats, som ser ud til at køre gennem skyen.

gap-productivity.png

Peck har noteret sig, at Forskellen er på udkig for at konsolidere legacy-systemer og forhandler overflytter hundredvis af ansøgninger til Azure. Ved at arbejde ud af Azure platform as a service, Forskellen er at give nye muligheder på tværs af sin virksomhed.

Hvad Peck er virkelig håber at gøre, er at skabe balance mellem afkast på Gap ‘ s samling af mærker og ideelt migrere kunder mellem dem.

Data drøm

Gilligan sagde i et interview, at det Azurblå migration er i sin vorden. Mens flytte til skyen er en del af den digitale transformation indsats, Gilligan sagde, at alt drejer sig om kunden. Personalisering, lager og endda mode valg i sidste ende vil røre AI og machine learning.

For Microsoft, Hullet vinder i første omgang giver det en stor sky kunde, men kunne aktivere den for at fremhæve sine algoritmer og forskning.

Primere: Hvad er AI? Alt, hvad du behøver at vide om Kunstig Intelligens | Machine learning? | Dyb læring? | Kunstig generelle intelligens? | AI, machine learning, og data videnskab gåde: hvem Der skal styre det?

Hvad der er tilbage at blive set, er, hvordan Kløften snor sig op administration af dens forskellige AI-teknologier. For eksempel, bruger Salesforce Kløft som et case study, der fremhæver, hvordan data kan anvendes på dens platform.

Kløften bruger Salesforce for service, handel og markedsføring.

Peck har sagt, at Kløften kan allerede target “temmelig kirurgisk” gennem digitale kanaler, men er ved at undersøge lookalike kunde-segmenter, for at finde folk, der ikke har beskæftiget sig med det mærke, men “vis egenskaber af vores bedste kunder.”

Peck bemærkes i August.

Data er en skala aktiv, og jo mere du har, jo mere værdi kan du ekstrakt. På grund af vores størrelse og vores målestok, vi har en uhyre værdifulde data aktiv, som vi er begyndt at udnytte.

Vi har 2 milliarder kundebesøg på tværs af vores brands og kanaler. Vi har en co-mærkevarer og private label kreditkort, der giver os stor intimitet med disse kunder. Vi har kundeoplysninger fange incented i vores butikker. Og i den del af vores mærker og butikker, vi har clienteling. Værdien af at konvertere alle data til indsigt og handling er enorm. Et simpelt eksempel er, at en overflytning kun 1% af vores indre besøge kunder til at være multi-kanal, multi-brand repræsenterer $200 millioner i øverste linje på en årlig basis.

For nu, Microsoft er ved at spille i arbejdet og produktivitet spand Gap ‘ s samlede digitale transformation planer. Over tid, vil det være interessant at se, om Microsoft kan bevæge sig mere i indtægter drivende del af ligningen.

Mere detailhandel

Fremtidens Detailhandel: 2018 og beyondSurvey: de Fleste forbrugere bruger mindst én form for tech at gøre shopping lettere og mere enjoyableFree PDF download: Data, AI, tingenes internet: fremtid retailIs Amazon Go ‘ s kasserer-mindre shopping fremtidens detailhandel?10 teknologier førende digital transformation i retail10 virksomheder førende digital transformation i retail10 leverandører, der muliggør digital transformation i retailHow EB Games fremtidssikret sin forretningsmodel ved at gå tidligt omnichannel

Relaterede Emner:

Microsoft

Digital Transformation

Datacentre

CXO

Innovation

Opbevaring

0