Hur Autodesk planer på att ta 3D-utskrifter robotar till byggarbetsplatser

0
60

Noll

dv-imageon-th-move-2.jpg

Autodesk visar upp sin vision för att få robotar att arbeta platser för on-demand, 3D-utskrift av delar byggnad. Design software bolaget sagt att målet är att ta sig kompetent arbetskraft brist som byggbranschen, men också för att hjälpa industrin att hålla jämna steg med den ökande bostäder krav med hjälp av nyare tillverkning principer och metoder.

Enligt Autodesk, en ökande befolkning kommer att leda till ökad efterfrågan på byggnader. Denna efterfrågan, i kombination med brist på kvalificerad arbetskraft, har drivit byggbranschen att överväga nya byggteknik, inklusive delar av byggnader som är gjorda.

Autodesk ‘ s lösning för att detta ska tillgång och efterfrågan bostadsbristen är en form av additiv tillverkning “verktygslåda” för byggbranschen, med robotar och 3D-printing system som kommer tillsammans i en bärbar container.

Tanken är att olika robotar och utskrift — kan skriva ut stora, användbar metall komponenter — kan paketeras i en container och skickas från jobb till jobb. Denna metod, som bolaget säger, gör det möjligt för byggnader som ska byggas snabbt, delar ska tillverkas på ett mer korrekt sätt, och hjälper till att fylla konstruktion arbetsbrist.

p1160309.jpg
dv-imageon-the-move.jpg

Autodesk sade robot fylld container kommer att göra sin väg runt i Europa i vinter.

TIDIGARE OCH RELATERADE TÄCKNING:

Autodesk lag med Esri att integrera BIM, GIS-tech

De företag säger att integrationen kommer att ge gemensamma kunder förmågan att syntetisera information från både BIM och GIS-programvara.

Autodesk, AWS team för att främja nya AI-aktiverade design teknik

De två företagen är att ge nya Autodesk Fusion 360 Ultimate abonnenter moln poäng att försöka generativ design, som drar nytta av cloud computing och maskininlärning.

Autodesk kombinerar 7 toolsets i en ny version för AutoCAD

Efter att finjustera olika professionella AutoCAD vertikaler i årtionden, den senaste utgåvan inkluderar tillgång till 750 000 olika egenskaper och funktioner.

Relaterade Ämnen:

Robotteknik

Innovation

Digital Omvandling

Hårdvara

Recensioner

Skrivare

0