Hvad der er inde i Apples nye MacBook Air?

0
64

Nul

En iFixit teardown af den nye MacBook Air giver os et kig på den teknik, der går ind i Apple ‘ s nye ultrabærbare. Hvad er så nyt på indersiden? Nå, en masse.

Første off, mens Luften er på ingen måde kan opgraderes (processor, RAM og lagring er alle proppet ind på et bundkort, sammen med de fleste af de andre silicium), Apple er lagt en smule troede, at repairability.

Også: Nye Retina MacBook Air er batteriet er nemmere at erstatte, Men det er stadig forfærdeligt at reparere

En smule.

For eksempel, den eksterne porte er på to separate logik bestyrelser, hvilket betyder, at hvis du forårsage nogle skader ved at være ligegyldig, reparation bør være en meget billigere, end det ville være, hvis du er nødt til at udskifte bundkortet. Det er altid en nice touch, især som nu MacBook Air trækker strøm fra en USB-port C, og ikke breakaway MagSafe-stik.

The MacBook Air's ports are on separate boards, so replacement won't mean having to throw away the expensive mainboard​

MacBook Air havne på separate boards, så udskiftning vil ikke betyde, at der til at smide væk, de dyre bundkort

iFixit

Den nye MacBook Air har også en fan. Mens Apple har flyttet til en fanless design for sine andre lette bærbare computere, har den nye Intel Core i5 processor, skal output mere varme end en fanless kølesystem kan klare, og som sådan kræver en vis luftgennemstrømning til at få det ud af sagen, og i atmosfæren.

En anden nik til repairability er den strækning-release selvklæbende strimler, der anvendes til at holde batteriet, som gør at fjerne batteriet lettere, og en hel masse mere sikker, fordi du ikke behøver at gå nysgerrige på det, og risikoen for brud enheden.

​Stretch-release adhesive securing the battery in place

Stretch-release-sikring af batteriet på plads

iFixit

Men der er nogle, reparation hovedpine. Reparation af en beskadiget pegefeltet vil bestå i at fjerne den bundkortet, mens beskadige tastaturet vil resultere i en fuld teardown, da det er integreret i den øverste sag.

​Removing the MacBook Air's mainboard

Fjernelse af MacBook Air ‘ s bundkort

iFixit

Selv udskifter batteriet, vil betyde, at grave ud bundkort og højttalere.

Den nederste linje er, at den nye MacBook Air er en lille repareres mere end nogle Mac-computere, men som virkelig betyder ikke så meget. Mens det er en nice touch at de porte, der er modulopbygget, tidløs og repairability er helt klart ikke en høj prioritet for Apple.

Se også:

Apple kender dage for registrering iPhone salget er overstået, og ønsker du at holde op med at være over, hvor mange det nu sælger Apple var rigtigt, folk elsker dyre iPhones Den nye iPad Pro har en overraskelse ny funktion Din gamle $99 Apple Blyant er nu junk-En kort historie om Apple iPad modeller 2010-2018 (Galleri) iOS 12 fortæller dig (næsten) alt, hvad du behøver at vide om din iPhone batteriet Apple iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR: Funktioner og specs i forhold Opfylder Apple ‘ s iPhone XS, iPhone XS Antal, og iPhone XR: Priser og specs Apple forsøger at tørre Luftstyrker fra historiebøgerne

Relaterede Emner:

Hardware

iPhone

Mobilitet

Smartphones

Tabletter

iOS

0