Hvad er tilbøjelige til at være de vigtigste barrierer for at tage serverless computing?

0
58

Nul

Fra tekniske problemer til kulturelle kompleksitet, vi sammenfatte de vigtigste udfordringer, som din virksomhed kan møde, når den bevæger sig til cloud – og hvordan man kan overvinde dem og få mest muligt ud af cloud ‘ en.

Tekniske kompleksitet

Med begrænsede menneskelige ressourcer, din lille virksomhed kan manglende teknisk ekspertise. Forskning fra den Sammenslutning af Små Virksomheder (FSB), der tyder på, at der er et fælles anliggende. Mere end en fjerdedel (26%) af ejere af små virksomheder i England manglende tillid i deres grundlæggende digitale færdigheder og mere end en femtedel (22%) mener, at denne kløft er i besiddelse af deres virksomhed tilbage.

At bringe cloud ind i sådan en umoden miljøet kan synes om. Men ved hjælp af en ekstern udbyder bringer stærke fordele. Cloud-leverandører er eksperter i teknologi bestemmelse, i modsætning til de fleste små virksomheder. Med en engageret cloud partner på plads, din virksomhed kan vurdere sine muligheder og sikre at teknologi er skaleret op og ned, som kræver forandring. Snarere end at skabe en teknisk kompleksitet, vil serverless øger fleksibilitet.

Informationssikkerhed

Sikkerhed er en af de mest anførte begrænsninger, der forhindrer små virksomheder omfatter on-demand-computing. Analytiker Gartner siger, at bekymringer om sikkerhed har medført, at nogle IT-ledere til at forhindre, at deres organisationer at flytte til skyen. Men her er det springende punkt: cloud-udbydere tager den stamme, så din virksomhed ikke har det.

Din lille virksomhed er næppe til at holde IT-færdigheder som en kernekompetence. I sammenligning med de store eksterne udbydere afsætte enorme ressourcer – i form af både teknologi og mandskab – til at holde dine data er sikkerhedskopieret og sikker. Hvad mere er, så opdateringer sker automatisk via netværket, kan du altid være sikker på, at din cloud-baserede systemer er opdateret.

Omkostningerne usikkerhed

Små virksomheder, der ikke har store IT-budgetter. Penge, du bruger på teknologi er en præmie, så tanken om at flytte ind i et hyped område af teknologi, som cloud computing kan være forvirrende. Men cloud computing er en cost-effektiv måde for din virksomhed at tage en meget strammere greb om sin teknologi udgifter.

Cloud kører on-demand, så service er opladet, afhængigt af, hvad din virksomhed bruger. Snarere end at have reservedele hardware kapacitet sidde i dit hovedkvarter, din virksomhed kan skalere sine ressourcer op og ned efter behov ændres. Det betyder, at din virksomhed kan også afprøve nye software muligheder, også. CompTIA 2018 cloud forskning rapporter mange små og mellemstore virksomheder er nu ved hjælp af software-as-a-service muligheder, der tidligere var blevet for dyrt at opretholde i hus.

System integrity

Når du holder ting i hus, din virksomhed bør have en stærk bevidsthed om systemer og tjenester, der kører. Ejere af små virksomheder kan være bekymrede for, at et skifte til cloud-kunne føre til en voksende afhængighed af en meget bredere økosystem af udbydere. Skøn tyder på, at store virksomheder kan stole på, og mere end 1.000 forskellige cloud-tjenester.

Men denne udvidelse økosystem giver fordele. Din virksomhed bliver mindre afhængig af en enkelt leverandør. Ved at flytte til skyen, din virksomhed kan drage fordel af nye, banebrydende tjenester, der stilles til rådighed on demand. Endnu mere afgørende, ved at arbejde med en partner, der støtter åbenhed, du kan bruge cloud som en platform til at understøtte interoperabilitet og integration mellem service, noget der måske har været muligt før.

Kulturelle vanskeligheder

Change management er altid en overvejelse, når de migrerer til en ny teknologi, og at cloud er ikke anderledes. Automatiske opdateringer, dokument gemmer og en fælles version af sandheden erstatte en ældre driftsform, hvor arbejdstagere gemme dokumenter i de enkelte butikker, måske endda bare lokalt, at deres harddiske. Breaking fra denne gamle måde at arbejde på, vil være en væsentlig opgave, men ejere af små virksomheder skal tage denne udfordring op med hoved.

Hvis du flytter til clouden, repræsenterer en ny kulturel tilgang – og det er en, der bringer flere fordele. Tage samarbejde, hvor medarbejdere kan arbejde på et enkelt dokument, og altid track and trace ændringer. Der er en sikkerhed bonus her. Med en enkelt version af sandheden, arbejdstagere kan være sikker på, at deres arbejde er altid bakket op og tidligere versioner kan hentes on-demand.

Konklusion

Vil serverless er en betydelig virksomhed, men mod enhver udfordring resten en betydelig række fordele. Små virksomheder, der tager disse udfordringer vil begynde at udvikle en åben, interoperable og fleksibel platform for fremtidig vækst.

=====

FSB færdigheder forskning:

https://www.fsb.org.uk/media-centre/press-releases/digital-skills-gap-in-small-firms-holding-back-productivity

Gartner cloud forskning:

https://www.gartner.com/smarterwithgartner/is-the-cloud-secure/

CompTIA forskning:

https://www.comptia.org/resources/cloud-computing-trends-research

Skøn over det gennemsnitlige antal af cloud-tjenester:

12 Must-Know Statistics on Cloud Usage in the Enterprise

Relaterede Emner:

Cloud

0