Hvordan Autodesk har planer om at bringe 3D-print robotter til byggepladser

0
54

Nul

dv-imageon-th-move-2.jpg

Autodesk er at fremvise sin vision om at bringe robotter til at arbejde sites for on-demand, 3D print af bygningen. Design software selskabet sagde, at målet er at tage fat på faglært arbejdskraft mangel på mod bygge-og anlægssektoren, men også for at hjælpe industrien med at holde trit med de stigende boliger kræver brug af nyere fremstilling principper og praksis.

Ifølge Autodesk, en stigende globale befolkning vil medføre en øget efterspørgsel efter bygninger. Denne efterspørgsel, kombineret med mangel på kvalificeret arbejdskraft, har tvunget industrien til at overveje nye byggeteknikker, herunder den måde, dele af bygninger, der er lavet.

Autodesk ‘ s løsning på dette formodes udbud og efterspørgsel af boliger krise er en slags additive manufacturing “værktøjskasse” for byggebranchen, med robotter og 3D-print-systemer, der kommer sammen i en transportabel container.

Ideen er, at forskellige robotter og udskrivning systemer — i stand til at udskrive store, anvendelige metal komponenter-kan være pakket i en container og sendt fra byggeplads til byggeplads. Denne metode, virksomheden siger, gør, at bygninger skal bygges hurtigt, dele til at blive produceret mere præcist, og hjælper med at udfylde konstruktion mangel på arbejdskraft.

p1160309.jpg
dv-imageon-the-move.jpg

Autodesk sagde robot fyldte container vil gøre sin vej rundt i Europa for denne vinter.

TIDLIGERE OG RELATEREDE DÆKNING:

Autodesk hold med Esri at integrere BIM, GIS-tech

De virksomheder, sagde integration vil give fælles kunder evnen til at syntetisere informationer fra både BIM og GIS-software.

Autodesk, AWS holdet op til at fremme nye AI-aktiveret design, teknologi

De to virksomheder giver nye Autodesk Fusion 360 Ultimative abonnenter cloud-point til at prøve generativt design, der udnytter cloud computing og machine learning.

Autodesk kombinerer 7 redskaber til en ny version af AutoCAD

Efter finjustering forskellige faglige AutoCAD brancher i årtier, er den seneste udgivelse indeholder adgang til 750.000 forskellige funktioner og funktionaliteter.

Relaterede Emner:

Robotteknologi

Innovation

Digital Transformation

Hardware

Anmeldelser

Printere

0