Luister: Waarom Microsoft ‘ s Surface Hoofdtelefoon is een big deal

0
55

Nul

De Oppervlakte hoofdtelefoons zijn groot en comfortabel, de band past zich gemakkelijk naar beneden te passen in mijn hoofd (dat is klein onder al mijn vlechten — een koptelefoon niet klein genoeg en zitten een beetje boven mijn hoofd). Het breidt ook groot genoeg voor Simon ‘ s vrij groot (maat 7 3/4) hoofd.

Ze zijn ook slim; zodra je ze af ze automatisch pauzeren wat u aan het luisteren bent en zodra je weer op, ze wordt automatisch het afspelen te starten opnieuw. Dat hoeft niet een speciale app; ik probeerde hen uit met Spotify. Als het afspelen niet werkt, kunt u tikken op een van de cams te spelen en te pauzeren.

De audio kwaliteit is uitstekend. Ik gebruikte mijn standaard koptelefoon test tracks; Ragamuffin vanuit de lucht te Grenzen door Michael Hedges is een close-miked akoestische gitaar waar je kunt horen zijn vingers glijden over de snaren, in prachtige details. Teardrop van Mezzanine van Massive Attack is hoe test ik de bas; met een gemiddelde koptelefoon of luidsprekers, je hoort de bas, dat opent de track op ongeveer vier seconden. Op echt goede audio kit op een laag volume, hoort u het ongeveer twee seconden in. Op het Oppervlak van een Koptelefoon, ik hoorde hoorbaar voelbare bas binnen misschien een tiende van een seconde op een track die ik gewend ben aan het denken begint met stilte. Dat is echt indrukwekkend.

surface-headphones-4-1024x1024.jpg

De links cam draait als een draaiknop om de ruisonderdrukking, het recht draait om het volume te regelen.

Afbeelding: Microsoft

De links cam draait als een draaiknop om de ruisonderdrukking, het recht draait om het volume te regelen. Dat werkt zeer soepel. Op de drukke expo vloer, de ruisonderdrukking werkt vrij goed; ik kan nauwelijks horen dat de persoon aan het praten rechts naast me en ik kan gemakkelijk het negeren van hen, al het achtergrond geluid is gegaan, hoewel de pompende bas van de DJ-booth een paar meter afstand hoorbaar. Er is geen beeldruis, knippen of vervorming in het geluid; iets wat ik heb gemerkt is met andere actieve ruisonderdrukking systemen.

Toen ik zet de ruisonderdrukking naar beneden en de omgevingsgeluiden, hoor ik mensen tegen me te praten. Ik kan het ook hoort de hele kamer bemonsterd, met inbegrip van het geluid van een lange weg in de kamer waar iemand is het spelen van een racegame en iemand anders is het geven van een lezing. En wat als ik begin na te denken over wat anders hoofdtelefoon kan worden voor andere dan pronken met een aantal mooie audio-technologie van Microsoft engineers gebeuren om goed in na het maken van de spatialized audio in HoloLens, en het geven van Microsoft een ander product om de Oppervlakte naam op (dit is geen slechte manier om langzaam uit te breiden de naam voorbij computers).

De Oppervlakte team beschouwd en verwierp het idee van een microfoon die zou hebben gemaakt van de koptelefoon eruit als een gaming rig — maar zou ook ideaal voor spraakherkenning en zetten Cortana op je hoofd. Maar de array microfoons pikt achtergrondgeluid te annuleren en het zou ook vrij goed in het vastleggen van meningsuiting, dus je kunt je voorstellen vragen Cortana op uw PC voor een routebeschrijving of voor het instellen van een timer op de manier kunt u met de Roepen, of zelfs te bellen iemand op Skype.

ZIE: 20 pro tips om Windows 10 werken op de manier die u wilt (gratis PDF)

De Oppervlakte Hoofdtelefoon zou ook heel goed werken voor Microsoft ondersteunende technologieën zoals Soundscape, die een beschrijving geven van de wereld die ze lopen door naar mensen met een beperkte visie, zonder het blokkeren van het geluid van de wereld dat ze vertrouwen op te interpreteren. Het heeft geen zin om het vertellen van een slechtziende persoon die ze heeft bereikt in de hoek van de straat en het restaurant willen ze is aan de andere kant van de weg als ze niet kunnen luisteren voor het verkeer.

Microsoft heeft met de Jabra en AfterShokz, maar als de focus op de assistentie-AI verhoogt, is het logisch dat Microsoft eigen hardware — vooral als hulpmiddelen zoals live vertaling beschikbaar; je gaat te willen om te kunnen horen wat er om je heen evenals het horen van een vertaling van de persoon met wie je spreekt.

Een manier om de ruisonderdrukking maakt het Oppervlak Hoofdtelefoon iets van een gemengde realiteit apparaat; in plaats van een overlaging van hologrammen, ze kunnen een extra geluidsspoor aan de wereld om je heen, met zo veel van de achtergrond geluid als je wilt nog steeds hoorbaar.

Dat is een interessante benadering van de ‘ubiquitous computing’ dat is steeds vaker voor, waar de technologie is niet zozeer onzichtbaar mogelijk op de juiste plaats. En dat het nuttig zou zijn om gewoon over iedereen.

VORIGE EN AANVERWANTE DEKKING

Onder de Oppervlakte, is Microsoft niet de nieuwe Apple

Een nauwgezette aandacht voor hardware details niet een bedrijf upending maken.

Microsoft ‘ s nieuwe Batterij Limiet: Oppervlakte 50% in rekening gebracht glb ten doel aan te geven langere levensduur van de batterij

Microsoft voegt een nieuwe functie kan de levensduur verlengen van de Surface apparaten’ batterijen wanneer ze voortdurend aangesloten.

Microsoft Surface Hoofdtelefoon (CNET)

Ontwikkeld in het geheim voor drie jaar, de Microsoft Surface Hoofdtelefoons zijn gemaakt om te concurreren met modellen van Bose en Sony.

Microsoft ‘ s Surface Alle Toegang tot een weddenschap dat de hardware als service kunnen werken (met een Office 365 helpen)

Microsoft Surface All Access is een andere poging, dat een lease-abonnement/model kan aantrekkelijk zijn voor de mainstream hardware klanten.

Microsoft is vernieuwd Surface Pro, de Laptop en de Studio: Nieuwe specs, prijzen, beschikbaarheid

Microsoft is de uitrol van de Surface Pro 6, Oppervlakte Laptop 2 en Oppervlakte Studio 2 van dit najaar. Hier is wat te verwachten.

De Microsoft Surface Pro 6: Een cheat sheet (TechRepublic)

De Microsoft Surface Pro 6 is een laptop/tablet hybride gebouwd om te presteren voor een mobiele werknemers. Deze Surface Pro 6 cheat sheet details van het mobiele apparaat specs, wie het beïnvloedt, en waarom het belangrijk is.

Verwante Onderwerpen:

Kunstmatige Intelligentie

Pc ‘ s

Servers

Opslag

Netwerken

Datacenters

0