Lyssna upp: Varför Microsofts Surface-Hörlurar är en big deal

0
55

Noll

Ytan hörlurar är stora och bekväma, bandet justerar ner lätt för att passa min chef (som är liten under alla mina flätor — några hörlurar inte får tillräckligt små och sitta en bit ovanför mitt huvud). Det är också expanderar tillräckligt stor för Simon är ganska stor (storlek 7 3/4) huvud.

De är också smarta, så fort du tar bort dem de automatiskt en paus på vad du lyssnar på, så snart du sätter tillbaka dem på, de automatiskt att börja spela igen. Som inte behöver en speciell app, jag försökte dem med Spotify. Om autoplay-funktionen inte fungerar, kan du trycka på en av de kameror för att spela upp och pausa.

Ljudkvaliteten är utmärkt. Jag använde mitt vanliga hörlurar test spår, Trashankar från Antennen Gränser av Michael Hedges är en nära-miked inspelning av akustisk gitarr där du kan höra hans fingrar glida över strängarna i fantastiska detaljer. Teardrop från Mellanvåningen av Massive Attack är hur jag testa basåtergivning, med en genomsnittlig par hörlurar eller högtalare, kommer du att höra den bas som öppnar banan på runt fyra sekunder. Riktigt bra ljud kit på låg volym du börjar höra det ca två sekunder. På Ytan Hörlurar, jag hörde audible påtaglig bas inom kanske en tiondel av en sekund på en låt som jag är van vid att tänka börjar med tystnad. Det är verkligen imponerande.

surface-headphones-4-1024x1024.jpg

Vänster cam blir som en ratt för att justera brusreduceringen, rätt roterar för att kontrollera volymen.

Bild: Microsoft

Vänster cam blir som en ratt för att justera brusreduceringen, rätt roterar för att kontrollera volymen. Det fungerar mycket smidigt. På den bullriga mässan golvet, brusreduceringen funkar ganska bra; jag kan knappt höra den person som talar bredvid mig och jag kan enkelt ignorera dem, alla bakgrundsljud är borta, även om den dunkande bas från DJ-båset några meter bort hörs. Det finns inget väsande, klippning eller störningar i ljudet, något som jag har märkt med active noise cancellation system.

När jag vrider brusreducering ner och den omgivande ljud upp, jag kan höra folk tala till mig. Jag kan också höra hela rummet prov, bland annat ljud från ett långt över det rum där någon spelar ett spel och att någon annan är att hålla ett föredrag. Och vad är då jag börjar tänka på vad andra hörlurar kan vara för, annat än att visa upp några fina audio-teknik som Microsoft ingenjörer råkar vara bra på att efter att skapa spatialized ljud i HoloLens, och ger Microsoft en annan produkt för att sätta Ytan namn på (detta är inte ett dåligt sätt att expandera långsamt namnet ut bortom datorer).

Ytan team övervägt och förkastat idén om en mikrofon som skulle ha gjort hörlurar ser ut som en gaming rig-men skulle också ha varit perfekt för taligenkänning och sätta Boken på ditt huvud. Men utbud av mikrofoner som fångar upp bakgrundsljud för att avbryta det skulle också göra ganska bra på att fånga tal, så att du kan tänka dig att ställa Boken på din PC för en vägbeskrivning eller för att ställa dig en timer så du kan med Åberopa, eller ens för att ringa någon på Skype.

SE: 20 pro tips för att göra Windows-10 fungerar på det sätt som du vill (gratis PDF)

Ytan Hörlurar skulle också fungera mycket bra för Microsofts tekniska hjälpmedel som Ljudlandskap, som har att beskriva världen de är ute och går igenom dessa med begränsad vision, utan att blockera ljudet av den världen som de förlitar sig på att tolka det. Det är ingen idé att berätta för en synskadad person att de har nått hörnet av gatan och restaurang de vill ha är på andra sidan av vägen om de inte kan lyssna på trafiken.

Microsoft arbetat med Jabra och AfterShokz, men eftersom fokus på hjälpmedel AI ökar, är det vettigt för Microsoft att ha sin egen hårdvara-i synnerhet som verktyg som bor översättning blir tillgängliga; du kommer att vilja för att kunna höra vad som händer runt omkring dig samt höra en översättning av den person du pratar med.

På ett sätt, brusreducering gör Ytan Hörlurar något av en blandad verklighet enhet, i stället för att lägga hologram, kan de lägga till ett extra ljudspår till världen omkring dig, med så mycket av bakgrunden ljudet som du vill fortfarande hörbar.

Det är en intressant strategi för ubiquitous computing som blir allt vanligare, där tekniken är inte så mycket osynligt på rätt plats. Och som kan bli användbar för nästan alla.

TIDIGARE OCH RELATERADE TÄCKNING

Under Ytan, Microsoft är inte den nya Apple

En noggrann uppmärksamhet på hårdvara detalj inte ett företag ställs på högkant göra.

Microsofts nya Batteriet Gräns: Yta 50% laddning cap syftar till att ge längre batteritid

Microsoft lägger till en ny funktion som kan förlänga livet för Surface-enheter ” – batterier när de är ständigt uppkopplade.

Microsoft Surface Hörlurar (CNET)

Som utvecklats i hemlighet under tre år, Microsoft Surface Hörlurar är byggd för att konkurrera med modeller från Bose och Sony.

Microsofts Surface Alla Tillgång till en satsning på att hårdvara som en tjänst kan arbeta (med ett Office 365 assist)

Microsoft Surface Alla Access är ytterligare ett försök att en leasing/prenumeration modell kan vara tilltalande för mainstream hårdvara kunder.

Microsofts uppdateras Surface Pro, Värdeskåp och Studio: Nya specifikationer, priser, tillgänglighet

Microsoft rullar ut sin Surface Pro 6, Yta Laptop 2 och Ytan Studio 2 i höst. Här är vad du kan förvänta dig.

Microsoft Surface Pro 6: En lathund (TechRepublic)

Microsoft Surface Pro 6 är en bärbar dator/tablet hybrid byggd för att utföra för en mobil arbetskraft. Detta Surface Pro 6 lathund information på den mobila enheten specifikationer, vem det drabbar, och varför det är viktigt.

Relaterade Ämnen:

Artificiell Intelligens

St

Servrar

Förvaring

Nätverk

Datacenter

0