Modern Pappa gör Amazon Echo Dot Kids Edition

0
61

Gör ett barn behöver en Amazon Echo Prick? Och om så, har ett barn behöver en vuxen Echo Prick? Eller ett Eko Dot Kids Edition? Eller gör en vuxen behöver ett barn för att ha ett Barn Edition mer än en vuxen edition?

Detta är frågor som vi föräldrar kämpar med. Tja, som, och vad är för middag.

Men idag handlar det om att Amazon Echo Dot Kids Edition. Det är, för alla syften och ändamål, ett Eko Prick, precis som det alltid varit. Först nu det har en cool liten fallet. Det verkar dumt, jag vet. Varför inte en 3-tums högtalare behöver skydd? Allt jag kan säga är, du har aldrig träffat min söta lilla dotter — och det är också mer om vad det är som kan åka på Echo Dot än det är Echo Dot gör det knackar.

Mer intressant med detta mer kostsamma Echo Dot — det säljs för $79, men vi ser redan att det för $69 — är att du får ett års värde av Amazon Fri Tid, för gratis. (Nåja, det rullade in mer på detta dyra pris.) Att får du tillgång till alla typer av barnvänliga innehåll, och vissa föräldrakontroller som du barn kan eller inte kan hitta en lösning för. (Mina pengar på barnen, dock.) Som i och för sig ganska mycket mellanskillnaden.

Men vad är det du inte gör är att besvara vår ursprungliga fråga. Gör ett barn behöver ett Eko Prick? Och i så fall, inte ett barn behöver en barnvänlig Echo Prick?

Att man är på dig att svara.

Amazon Echo Dot Kids Edition ($79)

Amazon Echo Dot Kids Edition är precis som alla andra Echo Prick. Det fick en liten högtalare. Det fick Alexa. Och här kommer med en barnvänlig fall, tillgång till massor av barnvänliga innehåll, och har föräldrakontroll för att hålla barnet från att ha för mycket kul med det.

Det är inte en dålig affär, om så bara för barnvänliga böcker och musik och spel och sånt. Men om de är på randen av att vara en mini-vuxen i stället för en överdimensionerad baby, du kan bara spara lite pengar och åka till the real deal.

  • Se på Amazon