Moderne Far gør Amazon Echo Dot Børn Edition

0
62

Har et barn brug for en Amazon Echo Prik? Og hvis så, er der et barn har brug for en voksen Echo Prik? Eller et Ekko Dot Børn Edition? Eller gør, en voksen har brug for en knægt til at have en Børn-Udgave er mere end en voksen udgave?

Det er disse spørgsmål, vi forældre kæmper med. Godt, at, og hvad er der til middag.

Men i dag handler det om Amazon Echo Dot Børn Edition. Det er, for alle hensigter og formål, et Ekko Dot, ligesom det altid været. Først nu det er en cool lille sag. Det virker fjollet, jeg ved det. Hvorfor har en 3-tommer højttaler har brug for beskyttelse? Alt jeg kan sige er, at du aldrig har mødt min søde lille datter — og at det også mere om, hvad det er, der kan få bankede på Echo Dot, end det er Echo Dot gøre at banke.

Mere interessant med dette mere dyrt Echo Dot — det retails for $79, men vi er allerede se det for $69 — er, at du får et års værd af Amazon fritid, gratis. (Godt, rullet ind i, at flere dyre pris.) Der får du adgang til alle former for børne-venligt indhold, og nogle forældrekontrol, at du børn måske eller måske ikke finde en løsning for. (Mine penge på børnene, selv om.) At der i og for sig temmelig meget der gør forskellen.

Men hvad er det du ikke kan gøre, er at besvare vores oprindelige spørgsmål. Har et barn brug for et Ekko Prik? Og i så fald, gør et barn har brug for en børne-venligt Echo Prik?

At man er på dig til at besvare.

Amazon Echo Dot Børn Edition ($79)

Amazon Echo Dot Børn Edition er ligesom alle andre Echo Prik. Det fik en lille højttaler. Det fik Alexa. Og denne ene kommer med et børne-venligt tilfælde, adgang til masser af børne-venligt indhold, og har forældrestyring til at holde knægten fra at have alt for meget sjov med det.

Det er ikke en dårlig aftale, hvis det kun for børne-venligt bøger og musik og spil og ting. Men hvis de er på nippet til at blive en mini-voksen i stedet for en overdimensioneret baby, måske du bare spare nogle penge og gå efter den ægte vare.

  • Se på Amazon