Rimini Street zegt het 3e kwartaal de omzet met 17 procent

0
60

Nul

Rimini Street zei dat het had 1,732 actieve enterprise-software voor de ondersteuning van klanten op het einde van het derde kwartaal was de omzet een stijging van 17 procent ten opzichte van een jaar geleden.

Het bedrijf zei dat het ook betaald vaststelling van schuld, ingehuurd belangrijke leidinggevenden en geïnvesteerd in de sales capaciteit.

Rimini gerapporteerd in het derde kwartaal een netto verlies van $48.4 miljoen, of 85 cent per aandeel, op een omzet van € 62,6 miljoen. Het verlies werd grotendeels veroorzaakt door een niet-contante kosten in verband met het aflossen van de schuld. Op niet-GAAP-basis, Rimini rapporteerde een winst van $6,7 miljoen.

Wall Street was op zoek naar Rimini melden van een niet-GAAP derde kwartaal een verlies van 18 cent per aandeel op een omzet van $63 miljard. Het bedrijf lijkt echter te worden gevolgd door een analist.

Niettemin, Rimini is de moeite waard volgende gegeven dat deze derde partij de ondersteuning voor SAP en Oracle. Rimini heeft ingeschakeld ondernemingen te verlengen investeringen in de legacy-systemen. Rimini heeft ook een partnerschap aangegaan met Salesforce om ondersteuning te bieden.

Rimini Street neemt Oracle aan het Hooggerechtshof over de proceskosten | Rimini Street aan te bieden Salesforce derde partij steun in SaaS-uitbreiding

CEO Seth Ravin zei dat het bedrijf heeft upped zijn marketing besteden aan het uitbouwen van het bedrijf. Rimini zei ook dat het gesloten meer dan 7.500 ondersteuning van de gevallen over 41 landen in de wijk.

In het derde kwartaal, op jaarbasis abonnement omzet van ongeveer $250 miljoen. De omzet retentie van 92 procent voor de laatste 12 maanden afgesloten Sept. 30, van 94.5% voor dezelfde periode een jaar geleden.

Als voor de outlook, Rimini zei omzet in het vierde kwartaal zal worden tussen de $63 miljoen en $65 miljoen met 2018 een omzet van $248 miljoen tot $250 miljoen.

Verwante Onderwerpen:

Cloud

Big Data Analytics

Innovatie

Tech en Werk

Samenwerking

Ontwikkelaar

0