Sling-TV-væksten aftager drastisk midt HBO striden og større konkurrence

0
113

Den billigste af de store internet-TV-streaming-tjenester, Sling-TV er ikke at trække nye abonnenter, ganske som det plejede. I går, moderselskab Skål sagde Slynge TV afhentet kun 26,000 nye abonnenter i tredje kvartal af 2018, og erkendte, at de havde trukket “færre” kunder i forhold til dens ydeevne i løbet af de par kvartaler forud. (Slynge-TV rapporterede 41,000 nye abonnenter i Q2 og 91,000 i Q1.) I år-siden kvartal, abonnent gevinster blev 240,000.

En mulig årsag til den stagnerende vækst er temmelig simpel: pris. Tilbage i juni, Sling-TV hævet prisen på sin base Orange-abonnement fra $19.99 til $25. Fem bukke kan ikke virke som meget, men det er vigtigt, at kunder, som har taget disse streaming-TV-tjenester i et forsøg på at redde så meget som muligt i forhold til de traditionelle kabel.

Men den lille prisstigning er ikke den eneste, der har frustreret Sling-TV kunder, Skålen er i et dødvande med WarnerMedia, der har ført til den pludselige fjernelse af HBO og Cinemax fra tjenesten. Begge netværk blev mørkt i November 1st. De to parter har været ude af stand til at blive enige om en ny distribution deal, hvilket også har resulteret i, at HBO / Cinemax blive trukket fra Fad ‘ s satellit programmering lineup for første gang i 40 år. Univision har også fjernet sine kanaler fra Sling-TV over en lignende transport tvist, en ændring, at Skålen har sagt, at “kan være permanent.”

I håb om at øge gevinster på vej ind i ferien, Sling-TV i dag annonceret en håndfuld af tilbud lige fra gavekort til rabat på Roku enheder til udvidede frie forsøg.

YouTube-TV og Hulu med Live-TV klarer sig bedre

Sling-TV er ikke alene i kampen med langsom vækst. Som bemærket af Bloomberg, AT&T ‘ s DirecTV Nu fik kun 49,000 abonnenter sidste kvartal i forhold til en hoppe af 342,000 kunder i kvartalet før. CEO John Donovan sagde, at forbrugerne er “sæsonkorrigeret shopping til shows” og “hoppe fra kampagne til kampagne og virkelig spinning i branchen mellem os, Hulu Live, [og] YouTube TV.” I denne måned, AT&T vil afbryde en $15 kredit mod DirecTV Nu, at det tidligere har givet til kunder, der også abonnere på virksomhedens base ubegrænset smartphone plan. (Folk, der allerede har denne rabat vil holde det.)

De to sidstnævnte tjenester synes at være klarer sig bedre end Sling-TV og DirecTV Nu på det tidspunkt. YouTube TV — øjeblikket den bedste i pakken i form af brugernes oplevelse — har martret op til 100.000 nye kunder i de seneste to kvartaler, ifølge et estimat, som analytiker Vijay Jayant gav Bloomberg. Hulu med Live-TV har formået at gøre det endnu bedre, optælling 175,000 nye seere.

Som Donovan hentydede til, at ingen af disse tjenester kræver kunder til at underskrive kontrakter eller nogen langsigtet engagement, så det er meget nemt blot kaution på en af dem, hvis der er en pludselig kanal opstramning eller prisstigning og straks skifte over til en anden.