Slynge TV vekst bremser dramatisk midt HBO standoff og større konkurranse

0
60

Den billigste av de store internett-TV streaming-tjenester, Slynge TV er ikke å tegne nye abonnenter helt som det pleide. I går, morselskapet Retten sa Slynge TV plukket opp bare 26,000 nye abonnenter i tredje kvartal 2018 og erkjent at tjenesten hadde trukket “færre” kunder i forhold til sin ytelse over de få kvartalene før. (Slynge TV rapportert 41,000 nye abonnenter i Q2 og 91,000 i 1. kvartal.) I samme kvartal i fjor, abonnent gevinster var 240,000.

En mulig årsak til den svake veksten er ganske enkel: pris. Tilbake i juni, Sling-TV hevet prisen på sin base Oransje abonnement fra $19.99 til $25. Fem dollar kanskje ikke virke som mye, men det er viktig kunder som har tatt til disse streaming-TV-tjenester i et forsøk på å spare så mye som mulig versus tradisjonell kabel.

Men liten pris turen er ikke den eneste som har frustrert Slynge-TV-kunder; Retten er i en konflikt med WarnerMedia som har ført til brå fjerning av HBO og Cinemax fra tjenesten. Begge nettverkene gikk mørke 1. November. De to sidene har vært i stand til å bli enige om en ny fordeling tilbyr, noe som også har resultert i HBO / Cinemax blir trukket fra Fatet er satellitt-programmering startoppstillingen for første gang på 40 år. Univision har også fjernet sin tv fra Sling-TV over tilsvarende vogn tvist, en endring som Retten har sagt “kan være permanent.”

I håp om å øke gevinster på vei inn i ferien, Sling-TV i dag annonsert en håndfull omhandler alt fra gavekort til rabatter på Roku-enheter til utvidet gratis prøveversjoner.

YouTube-TV og Hulu med Live TV på er å gjøre det bedre

Slynge TV-en ikke er alene i konkurranse med langsom vekst. Som bemerket av Bloomberg, at&T DirecTV fikk Nå bare 49,000 abonnenter siste kvartal, sammenlignet med et hopp på 342,000 kunder i kvartalet før. Administrerende DIREKTØR John Donovan sa at forbrukerne er “sesongmessig shopping for show” og “hoppe fra kampanje til kampanje og spinning i bransjen mellom oss, Hulu Live, [og] YouTube-TV.” Denne måneden, AT&T vil avslutte en $15 kreditt mot DirecTV Nå som det tidligere ga til kunder som også abonnere på selskapets base ubegrenset smarttelefon plan. (Folk som allerede har det rabatt vil ha det.)

De to sistnevnte tjenester synes å være går bedre enn Slynge-TV og DirecTV Nå i øyeblikket. YouTube-TV — tiden den beste av gjengen i form av brukervennlighet — har plaget opp mot 100 000 nye kunder i løpet av de siste to kvartalene, ifølge et estimat som analytiker Vijay Jayant ga Bloomberg. Hulu med Live TV klart å gjøre det enda bedre, tallying 175 000 i kategoriene nye deltakere.

Som Donovan hentydet til, ingen av disse tjenestene krever at kunder til å signere kontrakter eller langsiktig forpliktelse, så det er veldig enkelt å bare kausjon på én av dem hvis det er en plutselig kanal shakeup eller pris fottur og umiddelbart bytte over til en annen.