Sydkorea vil gøre den unge cryptojackers, står anklaget for at inficere Pc ‘ er

0
57

Nul

Sydkorea har afsløret, hvad der menes at være landets første registrerede tilfælde af cryptojacking med anholdelsen af “unge” hackere, der er involveret i en sådan ordning.

Torsdag den lokale medier offentliggørelse Aju Daily rapporteret, at fire personer er blevet taget på fersk gerning efter at det er lykkedes at angiveligt tage kontrol over Pc ‘ er til formålet af cryptocurrency minedrift.

Ifølge sydkoreanske offentliggørelse Hankyoreh (oversat), phishing-e-mails blev sendt til i alt 32,435 mennesker, der fører til infektion af 6,038 maskiner.

Disse Pc ‘ er var inficeret med malware gennem phishing-kampagner, der sendes falske e-mails, maskeret som job ansøgning dokumenter.

I løbet af to måneder, der begynder i oktober sidste år, hackere inficerede Pc ‘ er og installerede scripts, der i det skjulte har brugt stjålne kraft af maskiner til mine cryptocurrency.

Den ondsindede, hemmelighedsfulde brug af cryptocurrency mining-scripts uden brugerens samtykke, der er kendt som cryptojacking. Denne form for angreb er blevet mere og mere populær for sent på grund af den potentielle økonomiske gevinster cryptocurrency tilbyder.

Se også: Cryptojacking kampagne, der udnytter Apache Struts 2 fejl dræber konkurrencen

Hvis cryptocurrency mining software, der lander på din PC uden påvisning, det kan køre i lang tid-at hjælpe sig selv til din PC power og el i processen — alt imens at sende fortsætter direkte til en cryptocurrency tegnebog, der ejes af en hacker. Tegn på infektion kan omfatte enhed overophedning og usædvanlige, høje CPU-forbrug.

Disse angreb kan være vedvarende for langt længere end ransomware, for eksempel, som straks gør sin tilstedeværelse kendt og løber risikoen for at ofre nægter at betale op.

Der har været tilfælde (.PDF) af cryptojacking ordninger, der tjener deres operatør anstændigt overskud. Men de unge mennesker, der er involveret høstet lidt belønning, tjener ikke mere end cryptocurrency værd en million har vundet, eller ca. $895 mellem dem.

CNET: Hvordan til at holde dit cryptocurrency sikker

En politibetjent fortalte Hankyoreh:

“Sikkerhed leverandører reagerede hurtigt på den spredning af ondsindet kode, og indtægter, der ikke var meget høj. De fleste af de sager, der blev opdaget af vaccine i løbet af minedrift for 3 — 7 dage. Da det blev opdaget, sendte en anden ondsindet kode igen, men det blev snart opdaget igen.”

Ordningen rejst opmærksomhed af den Nationale Politi Agentur, der opsporede de svindlere, booking af fire i den proces.

Mens de mistænkte ikke er blevet tilbageholdt, vil de blive retsforfulgt.

TechRepublic: Hvorfor cryptocurrency behov for at få mere brugervenligt at opnå mainstream succes

Monero (XMR) er en af de mest almindelige former for cryptocurrency, som er udvundet ulovligt gennem sådanne ordninger. Trussel aktører vil ofte bruge legitime Coinhive minedrift script i takt med malware, som i det seneste tilfælde af en massiv kampagne mod MikroTik routere i Brasilien.

I denne uge, Nova Scotia St. Francis Xavier University sagde, at den institution, der blev tvunget til at lukke ned hele sit netværk efter at opdage en cryptojacking drift. Den Canadiske university sagde, at malware havde været installeret på sit netværk for at udvinde Bitcoins (BTC).

I August, en rapport, der foreslog, at man i tre BRITISKE organisationer havde stødt cryptocurrency minedrift angreb.

Tidligere og relaterede dækning

Japan spørgsmål første nogensinde fængselsstraf i cryptojacking tilfælde af, at Denne nye cryptomining malware rettet mod business-Pc ‘ er og servere Universitetet lukker ned-netværk til at forpurre Bitcoin cryptojacking ordning

Relaterede Emner:

Blokkæden

Sikkerhed-TV

Data Management

CXO

Datacentre

0