Wat is de binnenkant van Apple ‘ s nieuwe MacBook Air?

0
64

Nul

Een iFixit teardown van de nieuwe MacBook Air, geeft ons een blik op de techniek van Apple ‘ s nieuwe ultraportable. Dus, wat is er nieuw aan de binnenkant uit? Nou, een heleboel.

Eerste off, terwijl de Lucht is op geen enkele wijze uitbreidbaar (processor, RAM en opslag zijn alle klaargestoomd op een moederbord, samen met de meeste van de andere silicium), Apple ‘ s een beetje denken aan repairability.

Ook: Nieuwe MacBook Air een Retina-de accu is gemakkelijker te vervangen: Maar het is nog steeds verschrikkelijk om te herstellen

Een beetje.

Bijvoorbeeld, de externe poorten zijn op twee aparte logic boards, dat betekent dat als u de oorzaak van een schade door onvoorzichtig handelen, de reparatie moet worden een stuk goedkoper dan het zou zijn als u voor het vervangen van het moederbord. Dit is altijd een leuke touch, vooral omdat nu de MacBook Air trekt stroom van een USB-C-poort, en niet de breakaway w MagSafe-connector.

The MacBook Air's ports are on separate boards, so replacement won't mean having to throw away the expensive mainboard​

De MacBook Air ‘ s ports zijn op aparte borden, zodat vervanging betekent niet hoeven weg te gooien, duur moederbord

iFixit

De nieuwe MacBook Air heeft ook een ventilator. Terwijl Apple is verschoven naar een fanless ontwerp voor de andere lichtgewicht laptops van de nieuwe Intel Core i5-processor moet de uitgang van meer warmte dan een ventilatorloze koeling systeem kan omgaan met, en het vereist een aantal van de luchtstroom te krijgen van de zaak en in de atmosfeer.

Nog een knipoog naar repairability is de stretch-release zelfklevende strips gebruikt om vast te houden van de batterij, waardoor u de batterij verwijdert makkelijker, en een heel stuk veiliger omdat je niet hoeft te gaan nieuwsgierige en risico breekt de eenheid.

​Stretch-release adhesive securing the battery in place

Stretch-release lijm waarmee de accu vastzit in plaats

iFixit

Maar er zijn een aantal reparatie hoofdpijn ook. Het herstellen van een beschadigde trackpad zal bestaan in het verwijderen van het moederbord, terwijl de schade aan het toetsenbord zal resulteren in een volledige demontage omdat het is geïntegreerd in de top zaak.

​Removing the MacBook Air's mainboard

Het verwijderen van de MacBook Air mainboard

iFixit

Zelfs het vervangen van de batterij gaat betekenen hebben om te graven uit het moederbord en de luidsprekers.

De bottom line is dat de nieuwe MacBook Air is een beetje meer te repareren dan sommige Macs, maar dat is niet echt zeggen dat het veel. Hoewel het een leuke touch dat de poorten zijn modulair, verbeteringen en repairability is duidelijk niet een hoge prioriteit voor Apple.

Zie ook:

Apple kent de dagen van record iPhone verkopen zijn voorbij, en wil dat je om te stoppen met piekeren over hoe veel het nu verkoopt Apple is van de juiste mensen houden van dure iPhones De nieuwe iPad Pro heeft een verrassing nieuwe functie van Uw oude $99 Apple Potlood is nu een junk met Een korte geschiedenis van de Apple iPad modellen 2010-2018 (Galerij) iOS 12 vertelt u (bijna) alles wat u moet weten over uw iPhone batterij Apple iPhone XS, iPhone XS Max, iPhone XR: Functies en specs vergeleken Voldoen aan Apple ‘ s iPhone XS, iPhone XS Max en iPhone XR: Prijzen en specificaties Apple probeert te vegen AirPower uit de geschiedenis boeken

Verwante Onderwerpen:

Hardware

iPhone

Mobiliteit

Smartphones

Tablets

iOS

0