Wat zijn waarschijnlijk de belangrijkste belemmeringen voor het omarmen van serverloze computing?

0
58

Nul

Van technische problemen aan een culturele complexiteit, we zijn een samenvatting van de belangrijkste uitdagingen waarmee uw bedrijf kan tegenkomen als het beweegt naar de cloud – en hoe ze te overwinnen en het meeste van de cloud.

Technische complexiteit

Met beperkte menselijke middelen, uw kleine bedrijf kan gebrek aan technische deskundigheid. Onderzoek van de Federatie van de Kleine Bedrijven (FSB) stelt, dat is een gemeenschappelijk belang. Meer dan een kwart (26%) van de eigenaren van kleine bedrijven in Engeland een gebrek aan vertrouwen in hun basale digitale vaardigheden en meer dan een vijfde (22%) geloven dat deze vaardigheden kloof is die hun bedrijf terug.

Het brengen van de cloud in zulk een onvolwassen omgeving lijkt over. Maar met behulp van een externe dienstverlener heeft vele voordelen. Cloud providers zijn experts in technologie bepaling, in tegenstelling tot de meeste kleine bedrijven. Met een toegewijd cloud partner in plaats van uw bedrijf kan het beoordelen van de opties en zorg ervoor technologie is opgeschaald en naar beneden als de eisen veranderen. In plaats van het creëren van technische complexiteit, gaat serverloze verhoogt de flexibiliteit.

Beveiliging van informatie

Veiligheid is een van de meest aangehaalde beperkingen die voorkomen dat kleine bedrijven van het omarmen van on-demand computing. De analist van Gartner, zegt de bezorgdheid over de veiligheid hebben ertoe geleid dat sommige IT-managers om te voorkomen dat hun organisaties verplaatsen naar de cloud. Maar hier wringt de schoen: cloud providers de stam, zodat uw bedrijf hoeft niet.

Uw kleine bedrijf is het onwaarschijnlijk dat hold IT-vaardigheden als een kerncompetentie. In vergelijking, de grote externe aanbieders wijden enorme middelen – zowel in termen van technologie en mankracht te houden van uw gegevens een back-up en veilig. Wat meer is, als updates automatisch plaatsvinden via het netwerk, je kunt er altijd zeker van uw cloud-gebaseerde systemen zijn up-to-date.

Kosten onzekerheid

Kleine bedrijven niet over grote budgetten. Geld dat u kunt besteden aan technologie is op een premie, dus de gedachte van bewegen in een gehypte gebied van technologie – zoals de cloud – misschien off-putting. Echter, cloud computing is een kosten-effectieve manier om uw bedrijf te nemen een veel meer grip op de technologie-uitgaven.

De cloud draait op aanvraag, zodat de diensten in rekening worden gebracht, afhankelijk van wat uw bedrijf gebruikt. Liever dan met spare hardware capaciteit werkeloos zitten in uw hoofdkantoor van uw bedrijf kunt de schaal van de middelen op en neer als de eisen veranderen. Dat betekent dat uw bedrijf kan ook het testen van nieuwe software mogelijkheden, ook. CompTIA is 2018 cloud onderzoeksrapporten veel Mkb-bedrijven zijn nu met behulp van software-as-a-service-opties die voorheen te duur om te handhaven in huis.

Integriteit van het systeem

Wanneer je de dingen in huis, uw bedrijf moet een sterk bewustzijn van de systemen en diensten die zij loopt. Eigenaren van kleine bedrijven kunnen worden betrokken dat een verhuizing naar de cloud zou kunnen leiden tot een groeiende afhankelijkheid van een veel bredere ecosysteem van de aanbieders. Schattingen geven aan grote ondernemingen kunnen rekenen op meer dan 1.000 verschillende cloud diensten.

Echter, deze verbreding van het ecosysteem brengt voordelen. Uw bedrijf wordt minder afhankelijk van één leverancier. Door het verplaatsen naar de cloud, uw bedrijf kan profiteren van nieuwe, baanbrekende diensten die beschikbaar zijn op aanvraag. Nog belangrijker, door te werken met een partner die ondersteuning biedt voor openheid, kunt u gebruik maken van de cloud als platform ter ondersteuning van de interoperabiliteit en de integratie tussen de diensten, iets dat zou kunnen zijn onhaalbaar voor.

Culturele moeilijkheden

Change management is altijd een overweging bij het migreren naar een nieuwe technologie en cloud is niet anders. Automatische updates, document opgeslagen en een enkele versie van de waarheid de vervanging van een legacy-modus van de werking, waar de werknemers het opslaan van documenten in afzonderlijke winkels, misschien zelfs gewoon lokaal om hun harde schijven. Het breken van dit oude manier van werken, een belangrijke taak, maar de eigenaren van kleine bedrijven moeten voldoen aan deze uitdaging het hoofd te bieden.

Het verplaatsen naar de cloud is een nieuwe culturele benadering – het is er een die brengt meerdere voordelen. Neem samenwerking, waarbij werknemers kunnen aan één document kunnen werken en altijd de track en trace veranderingen. Er is een beveiliging bonus ook hier. Met een enkele versie van de waarheid, werknemers kunnen er zeker van zijn dat hun werk is altijd een back-up en eerdere versies kunnen worden opgehaald op de vraag.

Conclusie

Gaat serverloze is een belangrijke onderneming, maar tegen elke uitdaging rest een belangrijke reeks voordelen. Kleine bedrijven die inspelen op deze uitdagingen zal beginnen met het ontwikkelen van een open, interoperabele en flexibel platform voor toekomstige groei.

=====

FSB vaardigheden onderzoek:

https://www.fsb.org.uk/media-centre/press-releases/digital-skills-gap-in-small-firms-holding-back-productivity

Gartner cloud onderzoek:

https://www.gartner.com/smarterwithgartner/is-the-cloud-secure/

CompTIA onderzoek:

https://www.comptia.org/resources/cloud-computing-trends-research

Schattingen gemiddeld aantal cloud-services:

12 Must-Know Statistics on Cloud Usage in the Enterprise

Verwante Onderwerpen:

Cloud

0