Windows 10 brugere oplever, at deres fejlagtige produkt-aktivering problemer løst

0
60

Nul

En tilsyneladende problemet med Microsoft ‘ s Windows-aktivering servere i dag, skyldes en række Windows-10 brugere til at se, falske meddelelser for at informere dem, at de var ved at løbe ikke-aktiveret software. I slutningen af dagen (USA Eastern time) på November 8, nogle brugere indberette disse problemer blev løst.

win10activationissueresolved.jpg
Kredit: ZDNet

November 8, antallet af brugere, der havde aktiveret og licenserede kopier af Windows 10 Pro begyndte at modtage beskeder, der siger, at de er nødvendige for at installere Windows-10 Hjem eller gå tilbage og købe en “ægte” kopi af Windows. Dette omfattede både Windows Insider-testere, og dem, der bygger frigivet til almindelige brugere (herunder nogle brugere med Windows-10 oktober 2018 opdatering/1809).

Nogle brugere siger, at de havde kontaktet Microsoft support, og fik at vide forkert, de havde brug for til at tilbagekøbe licenser eller på en eller anden måde få nye produkt nøgler. (Og nogle mennesker sagde, at de gjorde dette.) Nogle brugere har også sagt, at de har fulgt de instrukser, de har modtaget i den fejlagtige meddelelser og rullet tilbage til Windows-10 Hjem.

I mellemtiden, Microsoft embedsmænd sagde meget lidt officielt omkring, hvad der skete. I eftermiddag (ET) November 8, efter at bede Microsoft om en opdatering på situationen, fik jeg følgende besked fra en talsmand:

“Vi arbejder på at genoprette produkt aktiveringer, for at den begrænsede antallet af berørte Windows 10 Pro-kunder.” (der kan henføres til Jeff Jones, Senior Director, Microsoft)

Jeg spurgte for en kommentar om, hvad der forårsagede problemer med aktivering; hvornår og hvordan Microsoft forventes at blive rettet, og om brugerne ville have til at tage ethvert skridt til at løse problemet, og fik at vide, at virksomheden havde intet mere at dele på det tidspunkt.

Jeg havde også hørt fra en bruger, der sagde, at han har modtaget fejlagtig aktivering af beskeder om hans Windows Server 2016 licenser, såvel som fra brugere, der sagde, at de var ude af stand til at købe en opgradering fra Windows-10 Hjem til Windows 10 Pro i dag.

Omkring 5 pm ET, begyndte jeg at høre beretninger fra brugere på Twitter, at deres problemer med aktivering syntes at være løst. Brugerne blev bedt om at prøve at gå til Indstillinger > Opdatering Og Sikkerhed > Aktivering og vælg derefter på Fejlfinding for at køre Aktivering Fejlfinding til at forsøge at genoprette korrekt Aktivering status.(Tak til Neowin for offentliggørelse af trin og Microsoft Senior Program Manager Brandon Leblanc for at twitte dem.)

Der er 31 sider, af kommentarer (og tælle) på Microsoft Answers-forummet om dagens emne. Forhåbentlig vil der en slags forklaring, der kommer fra Microsoft embedsmænd om, hvad der skete, og hvad dem, der tog forkert skridt til at forsøge at løse dette problem bør eller kan gøre for at fortryde eventuelle skader (økonomisk eller andet), der er blevet gjort.

Opdatering (November 8, 9 pm ET): EN Microsoft talsmand forudsat en opdateret officiel erklæring, igen tilskrives, at Jeff Jones:

“Et begrænset antal kunder har oplevet en aktivering problem, at vores ingeniører har nu rettet. De berørte kunder vil se opløsning i løbet af de næste 24 timer, som er den løsning, der er anvendt automatisk. I mellemtiden, kan de fortsætte med at bruge Windows 10 Pro som sædvanlig.”

Vandmærket at identificere et system, som ikke opfylder kravene, vil forsvinde, når rettelsen er anvendt.

Windows 10

Linux i Windows-10 oktober opdatering: Dette er, hvordan vi har forbedret WSL, siger Microsoft

Microsoft: Vi standse Office 365-e-mail tips plan efter bruger-flak

Microsoft begynder at sælge en anden Overflade Gå variant for $499

Brug Office 365? Microsoft er ved at starte e-maile dig løbende tips som standard

Relaterede Emner:

DET Prioriteter

Microsoft

Virksomhedens Software

Windows

Pc ‘ er

Anmeldelser

0