Xiaomi onthult vlaggenschip Mi 8 Pro, versnellingen tot uitdaging smartphone-giganten

0
51

Nul

Xiaomi, momenteel de nummer vier smartphone-maker wereldwijd achter Samsung, Huawei en Apple heeft officieel ingevoerd op de BRITSE markt, in de voorhoede van de nieuwste Europese uitbreiding met de wereldwijde introductie van een nieuw vlaggenschip in de hoorn, de Mi 8 Pro.

Het bedrijf zal ook open zijn eerste erkende Mi Winkel in de UK op 18 November, in de Londense Westfield shopping centre. Dit toont niet alleen Xiaomi smartphones, maar ook een scala van smart home en lifestyle producten, met inbegrip van uw fitness kan bijhouden bands, een elektrische scooter en nog veel meer.

Xiaomi voegt zich bij een aantal van de smartphone-fabrikanten proberen te bieden premium functies biedt tegen een concurrerende prijs, en heeft officieel toegewijd aan het beperken van de netto winst marge van 5 procent op de hardware producten. De nieuwe Mi 8 Pro vanaf € 499 — dezelfde toegangsprijs als de OnePlus 6T, van een andere would-be smartphone markt disruptor.

Opvallende kenmerken van de Mi 8 Pro zijn een 6.21-inch AMOLED-display met een scherm fingerprint sensor, een Snapdragon 845 platform met 8 gb RAM en 128 gb interne opslag, een transparante ‘Titanium 3D glas’ terug, dual 12MP de camera aan de achterkant en een 20MP camera aan de voorkant, plus IR face unlock.

xiaomi-mi8-pro.jpg

De 6.21-inch Mi 8 Pro de kosten van € 499.99 in het verenigd koninkrijk.

Afbeeldingen: Charles McLellan/ZDNet

Hier is een specs vergelijking met de OnePlus 6T:

Xiaomi Mi 8 Pro OnePlus 6T
Weergeven 6.21 inch AMOLED, 1080 x 2248 pixels (402ppi) 6.41 inch AMOLED, 1080 x 2340 pixels (402ppi)
Afmetingen 74.8 mm x 154.9 mm x 7,6 mm 74.8 mm x van 157,5 mm x 8,2 mm
Scherm:het lichaam ratio 83.8% 85.6%
Gewicht 177g 185g
IP-waarde geen geen
Kleuren Transparante Titanium Spiegel Zwarte, Middernacht Zwarte
OS Android 8.0 (Oreo) Android 9.0 (Pie)
Chipset Qualcomm Snapdragon 845 Qualcomm Snapdragon 845
RAM 8GB 6/8GB
Interne opslag 128GB 128/256GB
Externe opslag geen geen
De camera aan de achterkant 12MP (groothoek f/1.8 met OIS), 12MP (tele -, f/2.4) 16MP (groothoek f/1.7 met OIS), 20MP (groothoek f/1.7)
Camera aan de voorkant 20MP 16MP
Spreker(s) mono mono
3.5 mm audio jack geen geen
USB-C ja ja
Wi-fi 802.11 ac 802.11 ac
LTE Cat16 Cat16
GPS dual-band ● GPS, Galileo, QZSS, GLONASS, Beidou GPS, GLONASS, Beidou, Galileo
NFC ja ja
Infrarood geen geen
FM-radio geen geen
Vingerafdruklezer ja (in het scherm) ja (in het scherm)
Face unlock ja ja
Batterij capaciteit 3000mAh 3700mAh
Snel opladen QuickCharge 4+ ja (5V, 4A)
Draadloos opladen geen geen
Prijs £499.99 (8GB/128GB) 499 POND (6GB/128GB), £529 (8GB/128GB)

De Mi-8 Pro is vanaf vandaag (9 November) via Drie, Amazon, Argos, John Lewis, Carphone Warehouse, Currys PC World, Zeer, Mobiel, Mobiele telefoon, Rechtstreeks, Katana en Mi.com en — van 18 November — in de Londense Mi Store.

ZIE: IT pro ‘ s handleiding tot de evolutie en de impact van 5G-technologie (gratis PDF)

Andere Mi Ecosysteem van producten waarvan de VERZENDING beschikbaarheid gisteren bekend werd waren: Redmi 6A (betaalbare 5.45-inch smartphone, 99 pond); Band 3 (fitness tracker, £26.99) en Mi Elektrische Scooter (£399).

“Vandaag zijn we getuige van een nieuw hoofdstuk in de Xiaomi de wereldwijde expansie reis, ondersteund door onze wereldwijde ambities. We zijn blij om te grote stappen maken door aan te kondigen onze aankomst in het verenigd koninkrijk. Door het brengen van een bereik van onze fantastische producten tegen eerlijke prijzen te bieden willen we meer keuzes en laat iedereen in het verenigd koninkrijk genieten van een aangesloten eenvoudig leven door onze innovatieve technologie,” zei Wang Xiang, senior vice president van Xiaomi Corporation, in een verklaring.

RECENTE EN GERELATEERDE INHOUD

Xiaomi telefoon zendingen overschreden van 100 miljoen door oktober
Ondanks de trage delen prestaties, Xiaomi een opvallende smartphone verzending groei in 2018 als het voltooid zijn jaarlijkse target twee maanden vooruit plannen.

Xiaomi trekt het vasteland van China deel biedt
Chinese smartphone-maker Xiaomi is aan het uitgroeien tot de grootste tech-notering in de wereld dit jaar ondanks de last-minute beslissing te trekken van de aanvraag voor een vasteland aandeel aanbod.

Xiaomi Mi-8 (CNET)
De nieuwe Android telefoon heeft een Face ID-achtige functie en gebaar controles. Klinkt dat bekend? Reken maar.

Xiaomi Redmi 5 Plus review: Is dit de beste sub-£200 telefoon in de wereld?
De 5.99-inch Redmi 5 Plus ziet, voelt en speelt als een veel duurdere smartphone. Het is niet perfect, maar de nadelen zijn van ondergeschikt belang.

Huawei overtreft Apple in Q2 smartphone zendingen
De totale, wereldwijde smartphone zendingen daalde in Q2 2018 in vergelijking met Q2 2017, volgens IDC.

Verwante Onderwerpen:

Hardware

iPhone

iOS

Mobiliteit

Beoordelingen

0