Zuid-Korea zal de jonge cryptojackers terecht te staan voor het infecteren van Pc ‘ s

0
54

Nul

Zuid-Korea heeft geopenbaard wat geloofden dat het land de eerste geregistreerde geval van cryptojacking met de arrestatie van “jonge” hackers die betrokken zijn in een dergelijke regeling.

Op donderdag plaatselijke media publicatie Aju Dagelijks gemeld dat vier mensen zijn op heterdaad betrapt nadat het beheren van het naar verluidt controle van Pc ‘ s voor het doel van cryptocurrency mijnbouw.

Volgens Zuid-koreaanse publicatie Hankyoreh (vertaald), phishing e-mails werden verstuurd naar een totaal van 32,435 mensen, wat leidt tot ontsteking van 6,038 machines.

Deze Pc ‘ s zijn geïnfecteerd met malware door middel van phishing campagnes die verzonden frauduleuze e-mails, vermomd als sollicitatie-documenten.

In de loop van twee maanden, begin oktober vorig jaar, de hackers geïnfecteerde Pc ‘ s en geïnstalleerde scripts die heimelijk gebruikt de gestolen kracht van de machines met de mijne voor cryptocurrency.

De kwaadaardige, geheimzinnig gebruik van cryptocurrency mijnbouw scripts zonder toestemming van de gebruiker is bekend als cryptojacking. Deze vorm van aanval is steeds populairder geworden van wijlen vanwege de mogelijke financiële winst cryptocurrency biedt.

Zie ook: Cryptojacking campagne benutten van Apache Struts 2 fout doodt uit de wedstrijd

Als cryptocurrency mining software landt op je PC zonder dat dit wordt gedetecteerd, kunt u deze gedurende een lange tijd, om zichzelf te helpen om uw PC aan en elektriciteit in het proces — alle tijdens het verzenden van de opbrengst direct naar een cryptocurrency portemonnee in handen van een aanvaller. Tekenen van infectie kunnen zijn apparaat oververhit raakt en ongewone, hoog CPU-gebruik.

Deze aanvallen kunnen worden volgehouden voor veel langer dan ransomware, bijvoorbeeld, die onmiddellijk maakt zijn aanwezigheid bekend en loopt het risico van slachtoffers weigeren te betalen.

Er zijn gevallen (.PDF) van cryptojacking regelingen voor het verdienen van hun operator fatsoenlijke winst. Echter, het jonge mensen die betrokken zijn geoogst kleine beloning, verdienen niet meer dan cryptocurrency de moeite waard een miljoen won, of ongeveer $895 tussen hen.

CNET: Hoe blijf je cryptocurrency veilig

Een politieagent vertelde Hankyoreh:

“Leveranciers van beveiligingsoplossingen snel gereageerd op de verspreiding van kwaadaardige code, en de omzet was niet erg hoog. Het merendeel van de gevallen werden ontdekt door het vaccin in de mijnbouw voor 3 — 7 dagen. Toen het ontdekt werd, stuurde een andere kwaadaardige code nogmaals in, maar al snel was het opnieuw laten detecteren.”

De regeling wekte de aandacht van de klpd die opgespoord de fraudeurs, het boeken van de vier in het proces.

Terwijl de verdachten zijn niet in de gevangenis, zij zullen berecht.

TechRepublic: Waarom cryptocurrency moet gebruiksvriendelijker te bereiken mainstream-succes

Monero (XMR) is een van de meest voorkomende vormen van cryptocurrency die illegaal gedolven door middel van dergelijke regelingen. Dreigingen vaak gebruik van de legitieme Coinhive mijnbouw script in combinatie met malware, zoals in het recente geval van een massale campagne gelanceerd tegen MikroTik routers in Brazilië.

Deze week in Nova Scotia St. Francis Xavier University, zei de instelling werd gedwongen af te sluiten zijn volledige netwerk na het ontdekken van een cryptojacking werking. De Canadese universiteit zei dat het malware is geïnstalleerd op het netwerk om mij voor de Bitcoin (BTC).

In augustus, in een rapport stelde dat een op de drie BRITSE organisaties waren tegengekomen cryptocurrency mijnbouw aanvallen.

Vorige en aanverwante dekking

Japan problemen allereerste gevangenisstraf in cryptojacking geval Dit nieuwe cryptomining malware richt zich op zakelijke Pc ‘ s en servers van de Universiteit wordt afgesloten netwerk te dwarsbomen Bitcoin cryptojacking regeling

Verwante Onderwerpen:

Blockchain

Beveiliging TV

Data Management

CXO

Datacenters

0