Fortnite legger fly og nå mennesker er å spille det som Slagmark

0
16

Hver sesong av Fortnite bringer med seg en forvirrende mengde endre — du kan se opptakene som er måneder fra hverandre, og det føles som om du ser på helt forskjellige spill. Med innføringen av fly denne morgenen, Fortnite har igjen gjenoppfunnet seg selv på en måte som kan være kjent for fans av en viss storskala første-person shooter.

I løpet av det siste året, battle royale spillet har lagt mer vekt på biler gjennom inkluderinger for eksempel shopping cart all-terreng kjøretøy, og det kan hevdes at ballongen. Selv om hver av disse mobilitet valg endrer Fortnite i sin egen rett, fly forandre følelsen av spillet mer fundamentalt enn noe som kom før den. Med dette tillegg, Fortnite det føles som å gå etter Slagmarken erfaring — som er, over-the-top-kjøretøy-basert handling.

Battlefield spillere liker å se merkelige, tilsynelatende umulig spiller som “Battlefield-øyeblikk,” noe som gjør at skytteren bortsett fra samtidige som Call of Duty. Mens tilsynelatende hver første-person shooter elsker dabbling med opptog, ting som gjorde en Battlefield-øyeblikk var at det var prangende, men helt unscripted, led først og fremst av kreativitet av den aktuelle spiller.

Dette karakteriserer av erfaringer fra Slagmarken i gang svekker med bruk av battle royale skyttere som PUBG, som er fullstendig definert av overraskende, spur-of-the-moment spiller. Fortnite tok dette fenomenet ytterligere ved å legge til stadige oppdateringer i mix — det føles som om hver dag blir jeg å oppdage en spennende måte å drepe mennesker i spillet. Fly legge til en annen ingrediens til mix.

X-4 Stormwing Flyet lar opp til fire passasjerer og en pilot. Ryttere kan bruke en montert turret, eller kanskje få ambisiøse med sine egne arsenal — det er mange klipp av fans snikskyting folk på bakken mens du er i luften, eller vice versa. Piloter har mulighet for å fly, men de ønsker, enten det er å snu på en femøring eller gjør fat ruller. Du kan også enkelt fallskjerm ut av flyet, og kjøretøyet i seg selv kan føre til skade. Flyet er allsidighet kombinert med Fortnite er allerede omfattende armory betyr at det er et vell av å drepe muligheter, mange av som utviklere kan aldri ha forestilt seg.

Akkurat nå, den øverste klippet på Reddit er et wild krigsfly hvor en spiller fallskjermer ut av et fly, bare for å ha det flyet krasjet rett inn i fienden, som sender sin rival ned i flammer. Det er ganske mye Battlefield, bortsett fra candy-farget.

Dogfights kommer til å bli EPISK denne sesongen! fra
FortNiteBR

Oppdateringen har bare vært ute i et par timer, så det er sannsynlig at vi vil fortsette å se utrolig Battlefield-lignende fly klipp som helgen utfolder seg. Det er helt klart nå er at Fortnite er ikke bare kommer etter Slagmarken. Fortnite sakte, men sikkert muscling i alles territorium. Lanseringen av creative mode, som lar spillerne til å bygge sine egne spill og nivåer, er minner om Minecraft. Fortnite er nytt wraps, som gir mulighet for finere våpen og kjøretøy tilpasninger, bære en smak av Counter-Strike. Dyr, som er små skapninger som du bærer med deg, låner fra Dota 2. Fortnite er ATK kan makulere luft og spillet gir deg poeng, som Tony Hawk ‘ s Pro Skater. Det er en golf, mini-spill. Den siste food fight-modus, hvor spillerne plukket et team og kjempet for dominans, er helt ut av Splatoon er playbook.

Det føles nesten reduktiv å ringe Fortnite en battle royale spill — virkelig, det blir hver kamp noensinne, alle på en gang.