Pandora lanserer podcaster med personlige anbefalinger

0
17

Podcaster er nå offisielt tilgjengelig på Pandora for alle lytterne som i dag. Selskapet annonserte ankomst i et blogginnlegg, og sier at det har hundrevis av podcaster med over 100 000 episoder på tvers av sjangere som true crime, teknologi, musikk og mer.

Nå i Pandora-app, vil det være en ny fane som heter “Anbefales Podcaster For Deg”, og brukere kan oppdage nye podcaster gjennom hele appen. For nå, det ser ut som Pandora setter i gang med fan-favoritter-som Denne Amerikanske Liv og Svare på Alle, men alle med en podcast som ønsker å bli vurdert for inkludering kan søke via et skjema som Pandora har levert.

Pandora sier det er brukt det siste året arbeidet med sin Podcast Genom Prosjekt for å tjene opp personlige anbefalinger for lyttere, som tar hensyn til ting som kategori, samt brukernes interaksjoner som tommelen, hopper, samler inn, og spilles av. Podcast-Genom-Prosjektet ble annonsert tidligere i år, og selskapet hevder at det er sofistikert nok til å identifisere en podcast er emner på en enkelt episode nivå. Dette er, selvfølgelig, en avlegger av Pandora ‘ s Music Genome Project, som bruker over 450 attributter for å beskrive sanger, sammen med komplekse algoritmer for å kategorisere og deretter foreslå dem til brukerne.