Australien passerer kontroversielle anti-kryptering lov, der kunne svække privatliv globalt

0
15

Den Australske regering har vedtaget en ny lovgivning, der ville give de retshåndhævende myndigheder til at tvinge tech virksomheder til at udlevere oplysninger til brugeren, selv om det er beskyttet af end-to-end kryptering (via BBC). Bistand og Adgang Bill 2018 er blevet kritiseret af Apple og andre teknologi virksomheder og forskere, der hævder, at den lovgivning, der vil svække de data, sikkerhed for alle Australiere, med en rækkevidde, der kan bringe data fra virksomheder, borgere og samfund i hele verden.

I sin kerne, den lovgivning, der giver mulighed for retshåndhævende myndigheder til at tvinge virksomheder til at udlevere oplysninger til brugeren, selv om det er beskyttet af end-to-end-kryptering. Hvis virksomhederne ikke har mulighed for at aflytte krypteret information, kan de blive tvunget til at opbygge redskaber til at gøre det.

“Der er simpelthen ingen måde at skabe værktøjer til at underminere kryptering uden at sætte digital sikkerhed.”

Problemet, som menneskerettighedsadvokat Lizzie O ‘ Shea påpeger, er, at når værktøjer til at aflytte krypterede meddelelser, der er blevet skabt, det undergraver den digitale sikkerhed af alle, der er afhængig af denne kryptering for deres sikkerhed, uanset om de køber ting online, administrerende deres bankkonto, eller kommunikere med personlige eller faglige kontakter.

“Sandheden er, at der simpelthen ikke er nogen måde at skabe værktøjer til at underminere kryptering uden at sætte den digitale sikkerhed og en udhuling af den enkeltes rettigheder og frihedsrettigheder. Hackere med onde hensigter, vil gøre deres yderste for at drage fordel af sådanne værktøjer, som virksomhederne er tvunget til at give regeringen.”

O ‘ Shea tyder på, at når disse værktøjer findes, så ville det være nemt for Australske myndigheder til at dele dem med deres kolleger i de allierede nationer. Australien er en del af de Fem Øjne deling af efterretninger aftale, som også omfatter Storbritannien, Canada, New Zealand og Usa.

Apple har argumenteret imod den lovgivning, der siger, at kryptering er faktisk et forsvar mod cyberangreb og terrorisme. Den siger, at mere af det der er behov for at gøre borgerne trygge, ikke mindre.

Når disse kryptering-breaking teknologier eksisterer, for en service, de er så et potentielt middel for hackere at bruge i hele verden, og vi har allerede set angreb opstå som et resultat af regeringens brud. Sidste års WannaCry ransomware angreb, der forårsagede kaos for den BRITISKE sundhedsvæsen, National Health Service, blev gjort muligt efter Windows udnytte blev stjålet fra NSA.

Bøder på op til $7.2 millioner USD skal betales, hvis virksomheder ikke overholder

Den Australske regering har argumenteret for, at de beføjelser, der er nødvendige for at forsvare sine borgere mod terrorisme og kriminalitet, og at virksomheder, der er beskyttet mod at skulle introducere muligheder, der ville indføre et “Systemisk Svaghed” i deres teknologi. Men, akademikere og advokater har påpeget, at lovgivningen ikke korrekt at definere en systemisk svaghed.

Den lovgivning, tilskud retshåndhævende myndigheder tre magter. De to første, Teknisk Bistand, Bekendtgørelser og Tekniske Kapacitet Bekendtgørelser, der er obligatorisk og kræve, at selskaberne at give adgang til krypterede data, hvis de er i stand til, eller for at opbygge kapaciteten til at gøre det, hvis de ikke allerede er det. Virksomheder kan med en bøde på op til $10 millioner USD (omkring $7.2 millioner USD), hvis de ikke er i overensstemmelse med enten varsel. Den tredje er et Teknisk Bistand Anmodning, der er en frivillig version af de to første beføjelser, der ikke behøver at være offentligt rapporteret og ikke er holdt i skak af den systemiske svagheder klausul.

Loven Råd Australien har kritiseret regeringen for travlt med lovgivningen i parlamentet. Et udkast til lovforslag blev kun præsenteret tilbage i August, mens lovgiverne havde lige en dag til at gennemgå resultaterne af et parlamentarisk udvalg efterforskningen, før afstemningen om lovforslaget på torsdag. Oppositionen Labor party enige om at droppe alle 173 af de ændringer, det oprindeligt blev foreslået for regningen, for at det skal være bestået på den sidste dag i parlamentet i år. De ændringer, der er nu grund til at blive hævet op til debat i 2019.