De 13 grootste aankondigingen van De Game Awards 2018

0
12

De Game Awards is ogenschijnlijk het equivalent van de Oscars voor de video game-industrie, maar de grootste namen in interactive entertainment hebben nooit bekend gestaan om een goede marketing kans. Dus De Game Awards zijn ook geëvolueerd naar een jam-packed nieuws evenement, met nieuwe trailers, game-aankondigingen en andere verrassingen verpakt in tussen de de nacht van de leisteen van de prijzen.

Dit jaar was het niet anders, en De Game Awards zijn de thuisbasis van een aantal grote aankondigingen van Fortnite schepper Epic Games, Ubisoft, en een hoop indie-ontwikkelaars. Als u niet in staat om te kijken naar het leven, hier is het grootste nieuws van de show:

Afbeelding: Simogo

Simogo kondigt Sayonara Wilde Harten voor de Nintendo Schakelaar

Simogo, de zweedse studio achter cult-hits Apparaat 6 en De Sailor ‘ s Dream, is het maken van een stijlvolle nieuwe spel genaamd Sayonara Wilde Harten, bevestigd te worden komt uit voor de Nintendo Schakelaar volgend jaar. Het is beschreven als “een euforisch muziek video dromen over het zijn geweldig, motorrijden, skateboarden, dansen vechten, schieten lasers, zwaaiende zwaarden, en het breken van harten op 200 mph.” Dat klinkt heel veelbelovend.

Afbeelding: Epic Games

Epische presentatie van de Steam-concurrent

Epische gemaakt van een grote plons, eerder dit jaar, toen het aankondigde zou het openen van een digitale winkel voor PC-en Mac-games om te concurreren met Valve ‘ s Steam. Slechts twee dagen later, die winkel is nu live, met een verrassing lancering tijdens de Game Awards met een groot aantal high-profile indie-titels, waaronder Annapurna Interactieve en A44 is Ashen, oude hits als Super Meat Boy, en de nieuwere titels als Darksiders 3.

Ashen

Afbeelding: Annapurna Interactieve

Ashen is nu uit voor de Xbox en Een PC

Ashen is meer dan vier jaar in de maak, na eerst aangekondigd als een Xbox-console exclusieve terug in 2014. De fantasy-adventure game, die lijkt te zijn geïnspireerd door Dark Souls en Team Ico klassiekers, is van ontwikkelaar A45 en gepubliceerd door de Annapurna ‘ s game development arm. Het is nu uit met een verrassing launch op de Xbox en Een Epische nieuwe spel op te slaan.

Afbeelding: thatgamecompany

Reis maakt haar PC debuut op Epic ‘ s nieuwe winkel

Thatgamecompany ‘ s Reis werd een instant indie klassieke wanneer het uitgebracht op de PlayStation 3 in 2012. Het spel van de mystieke verhaal, prachtige beelden, en de geniale multiplayer element dat gekoppeld spelers met stille, anonieme vreemden via het internet maakte het echt een transcendente ervaring gaming niet had gezien. Voorafgaand aan vandaag, het is al een PlayStation exclusive, die pas geport naar de PlayStation 4 in de jaren na. Nu, het zal beschikbaar zijn op de PC voor de eerste keer door middel van Epic ‘ s nieuwe winkel ergens volgend jaar.

Superreus Games’ nieuwste titel is Hades genoemd

Superreus Reus werd een indie darling met de isometrische actie role-playing game Bastion, dat werd een enorme bevestiging van de Xbox 360 tijdperk van de indie games, toen het kwam uit in 2011. Sindsdien Superreus vrijgegeven van de vergelijkbare cyberpunk game Transistor en later overgestapt tandwielen met een bizarre en fascinerende fantasie nemen op basketbal genoemd Brandstapel.

Nu verschijnt het bedrijf om terug te gaan naar haar wortels. Het nieuwe spel is Hades genoemd, en het lijkt erop dat je vecht je een weg door de onderwereld in Transistor stijl. Het spel is nu verkrijgbaar in het begin van de toegang van Epic ‘ s game store voor $19,99.

Afbeelding: Ubisoft

De volgende Far Cry game is een post-apocalyptische vervolg op Far Cry 5

Een van de hoogste-profiel aanhangwagens lucht tijdens de Game Awards officieel nam de wraps uit Far Cry: New Dawn, Ubisoft ‘ s nieuwe aflevering in de open-world series. Na de gebeurtenissen van Far Cry 5, in die schurk Joseph Zaad zet een nucleaire bom, New Dawn lijkt te zijn voorzien van een drastische verandering in toon en stijl. Het goede nieuws is dat het spel is binnenkort worden deze komt op 15 februari voor $39.99 op de PlayStation 4 en Xbox.

Nintendo krijgt een Wonder exclusieve met De Zwarte Orde

De Schakelaar is de eerste Marvel exclusive is een nieuwe titel van Ninja Gaiden en Nioh ontwikkelaar Team Ninja genaamd Marvel Ultimate Alliance 3: De Zwarte Orde. Dat is een platform-ontwikkelaar combinatie die we nog niet gezien in 2010 Metroid: Other M, en het Marvel-liefdevolle-Schakelaar eigenaren zijn erg enthousiast.

Obisdian de nieuwste game heet De Uiterlijke Werelden

De RPG legendes bij Obsidian Entertainment heeft een nieuwe game uit komt heet De Uiterlijke Werelden met intergalactische reizen en alle manier van de sci-fi-technologie. Dat uitgegroeid tot een belangrijke kracht in het genre door middel van Star Wars: Knights of the Old Republic II, Fallout: New Vegas, en de Pilaren van de Eeuwigheid, Obsidiaan is een drager van de traditionele RPG vlam voor jaren. Nu, het lijkt erop dat De Uiterlijke Werelden worden alle nieuwe regio ‘ s voor de studio.

De makers van No Man ‘ s Sky een nieuw spel te komen, genaamd De Laatste Kampvuur

Ontwikkelaar Hello Games heeft al hard aan het werk draaien No Man ‘ s Sky in een van de meest ambitieuze en meest uitgebreide verkenning games ooit gemaakt. Maar met De Laatste Kampvuur, Hallo en studio hoofd Sean Murray het nemen van een meer intieme en zorgvuldig geanimeerde aanpak voor het vertellen van verhalen, geïnspireerd door Pixar shorts.

Mortal Kombat 11 aangekondigd

Er is een nieuwe Mortal Kombat op de weg, en het ziet er net zo gruwelijk als ooit. Helaas is dat alles wat we weten over de Mortal Kombat-11, die werd onthuld op het podium op de awards show. Maar het zou niet lang meer duren voordat we weten: het spel is de lancering op 23 April, met een goede onthullen event op 17 januari.

Een nieuwe Dragon Age is op de weg

Na het tonen van een story trailer voor het Volkslied, BioWare ervoor te laten fans weten dat de fantasy role-playing-serie is nog steeds in leven. De ontwikkelaar toonde de kortste van de teasers voor de volgende Dragon Age; dus korte, in feite weten we zelfs niet meer de juiste titel of wanneer het uit komt.

Fortnite

Fortnite hoogtepunten speler creaties op Het Blok

Niet content met de lancering van een nieuw seizoen en een creatieve modus, Fortnite ontwikkelaar Epic ook besloten tot het wijzigen van de kaart van het spel tijdens De Game Awards. Risicovolle Rollen is verdwenen, vervangen door een nieuwe gebied genaamd Het Blok, dat zal een schijnwerpers op een aantal van de beste dingen spelers maken.

Joker is op zoek cool… in Super Smash Bros. Ultimate

Nintendo onthulde het eerste personage voor Super Smash Bros. Ultimate, en het is een enorme verrassing: de Joker van Persona 5. Het spel is niet eens beschikbaar zijn op een Nintendo-platform, maar dat gezegd hebbende, de strakke en stijlvolle Joker lijkt me een leuke toevoeging aan de line-up. Tenminste hij zal komen met wat goede muziek.