EA plaagt Dragon Age 4 op De Game Awards

0
18

Het is al meer dan vier jaar sinds de release van Dragon Age: Inquisitie, de meest recente aflevering van Bioware ‘ s fantasy RPG-serie, en op De Game Awards, de vennootschap ten slotte kondigde de volgende entry — zij het met een uiterst vage teaser die niet eens een titel.

De vorige game, Inquisitie werd afgesloten met (spoilers) het blijkt dat de speler metgezel karakter Solas was eigenlijk de Elven, de god van verraad Fen’Harel — ook wel bekend als de Angst Wolf — in vermomming, die, uh, verraadt de speler (wedden dat je niet ziet aankomen!). De nieuwe Dragon Age lijkt het gewoon weer verder met dat verhaal, vermoedelijk met de spelers verzamelen van nieuwe bondgenoten te bestrijden, hun voormalige bondgenoot in zijn zoektocht om de wereld te vernietigen.

Als het Solas-verdrag toepasselijke kreten die in de korte teaser: “Zo, je hebt me gevonden. Ik vermoed dat je vragen hebben,…” — iets van een understatement, gezien de vaagheid van de aankondiging.