No Man ‘ s Sky utvecklare Hej, meddelar sin nästa match, Den Sista Lägerelden

0
13

Medan No Man ‘ s Sky fortsätter att växa med nya intressanta riktningar, utvecklare Hej Spel är att tillkännage sin nästa projekt, och det är något väldigt annorlunda. Kallas Den Sista Lägerelden, spelet är en vacker och mycket mindre erfarenhet jämfört med de spretiga Ingen Himmel. “Vi kallar det en Hello Spel Kort, säger Hej är Sean Murray. “Som Pixar shorts, det är ett sätt att främja kreativitet och nya röster i studion.”

Vi vet inte mycket om spelet, men här är hur studion beskriver det:

Den Sista Lägerelden är ett äventyr, en historia om ett förlorat Ember fångad i en gåtfull plats, söka efter mening och en väg hem. Tillsammans kommer du att upptäcka en vacker vildmark fylld med lost folk, konstiga varelser och mystiska ruiner.

The Last Campfire

Det finns inget datum för spelet, och inte heller vet vi vilka plattformar det kommer att vara på. (Som sagt, Den Sista Lägerelden har ett Steam-sida.) Och medan Hej är mest känd för sitt arbete med No Man ‘ s Sky, utvecklare är inte främmande för mindre erfarenheter, framför allt arcade-action-serien Joe Danger. “Jag är så stolt över att bara två av våra lag har kunnat göra något så konstnärligt intressant, men också så roligt och unikt att spela,” säger Murray. “Det påminner mig om varför jag älskar att arbeta på Hello Spel.”

Den Sista Lägerelden tillkännagavs på Game Awards, vilket är passande: No Man ‘s Sky avslöjades först i seriens föregångare, Spike’ s VGX Utmärkelser, sätt tillbaka i 2013.