Vergecast: 5G telefoner, Juul, och flytten Krom

0
20

Denna vecka på Vergecast, Nilay, Paul, och Dieter sällskap av Gränsen vetenskap reporter Rachel Becker för att diskutera vad som händer i världen av Juul — varför det är så populärt, hur beroendeframkallande det är, och där det är att vara begränsad.

Också, Qualcomm hade en konferens i Hawaii den här veckan, så besättningen går igenom meddelanden, inklusive Snapdragon 855-processor och stöd för 5G-nät.

Det finns en hel del i mellan som — som Microsoft överger sin Chrome konkurrent strategi, den senaste med SpaceX, och RCS Chat kommer till en telefon — så lyssna på hela avsnittet för att få allt du behöver.

02:05 – Qualcomm meddelar Snapdragon 855 processor för 5G-telefoner

18:36 – “den Här veckan i Elon Musk” med Liz Lopatto

24:49 – Juul och vaping med Rachel Becker

42:14 – Microsoft är återuppbygga sin Kant webbläsaren Chrome och föra det till Mac

56:29 – Paul vecka segment “Fina netbook, man!”

59:10 – Verizon lanserar RCS Chatta på Pixel 3 den 6: e December

1:00:00 – Google stänga Allo

Om du vill ha mer Vergecast, du är i tur. Varje tisdag, Nilay intervjuer en annan teknisk siffran i världen. Denna vecka, Nilay är sällskap av Caroline Sinders och Silicon Valley redaktör Casey Newton för att diskutera katalogisering historia av online trakasserier. Du kan kontrollera att ut mitt i Vergecast foder.

Den Vergecast

Varje vecka tech roundup och intervjuer med stora siffror från den tekniska världen.

Prenumerera