Walmart legger Art.com til sin liste av anskaffelser for å ta på Amazon

0
11

I går, Walmart annonsert sine planer om å kjøpe Art.com en spesialitet e-forhandler av kunst, plakater, og vegg innredning. Art.com vil fortsette å fungere som en frittstående side, og produktene vil bli tilgjengelig på andre nylig kjøpt Walmart nettsteder som Jet.com og Hayneedle.com. Avtalen er forventet å lukke tidlig neste år.

Nettstedet, som tilbyr rimelige utskrifter og kunstverk, henvender seg til millennials og folk som ønsker å dekorere sine første leiligheter. Det har eksistert siden 1998, og mange folk har kommet over det på enkelte punkt mens du prøver å dekorere sine college dorm. Det er litt mer voksen nå, med hjem innredning tilbud og mer enn 2 millioner kuratert bilder som appellerer til millennials med Crate & Barrel drømmer på en CB2 budsjett.

Bilde: Art.com

Walmart er å prøve å etablere seg som en “spesialitet retail reisemål for hjem”, og denne avtalen er et tillegg til selskapets voksende liste av oppkjøp i sin søken for å ta på Amazon. Amazon tilbyr kunst utskrifter i tillegg til originale verk av kunstnere og forhandlere. (For eksempel, du kan kjøpe en signert Banksy screenprint for $135,000 med $4.99 frakt.)

Hva Amazon har ikke er redaksjonelle bilder eller data innsikt fra nettsteder som spesialfelt Art.com. Walmart sier stykker kunder velger vil tillate dem å gjøre deg tilpassede personlige anbefalinger, og gi dem en “bedre forståelse av design, estetikk, farge preferanser, utfyllende stykker — som tepper, møbler, etc. — og, selv innsikt i størrelsen på plass.” Selskapet satser på å anskaffe unik, differensiert digitale merkevarer, og det er ikke viser noen tegn til å bremse ned.