22 voorspellingen voor sociale media in 2019

0
17

Net als dat, 2018 is te komen tot een einde. Ik besef dat er een paar dagen in het jaar, maar de content-industrie is al ver in de cyclus van herhalingen en voorspellingen, en lezers kunnen worden vergeven als ze willen om hun aandacht te meer feestelijke aangelegenheden te sluiten het jaar. Persoonlijk heb ik veel van boodschappen doen — maar ik zal ook de besteding van de tijd van plan 2019. Het gaat om een belangrijk jaar voor De Interface, en ik moet wat tijd door te brengen weg van Twitter te geven wat vorm. Er kan een bonus probleem of twee heb ik een paar verhalen te publiceren voor het einde van het jaar en die relevant zijn voor onze belangen hier — maar anders uw dagelijks overzicht van de dag de top nieuws in sociale netwerken en de democratie terug Jan. 7e plaats.

En wat voor soort wereld we terug? Ik vroeg u om uw voorspellingen voor sociale media in 2019 op Twitter, en je had veel goede ideeën. (Helaas hoorde ik bijna uitsluitend uit mannen!) Laten we eens enkele van je beste ideeën, met een paar van mijn eigen gestrooid in de:

SOCIALE NETWERKEN: Monte Thigpen voorspelt meer betaalde sociale netwerken. De conventionele wijsheid stelt dat sociale netwerken werkt alleen als zoveel mogelijk mensen zich op hen. Maar het lijkt net zo waarschijnlijk dat de conventionele wijsheid is verkeerd. Voor een idee wat dit zou kunnen uitzien, rekening houden met de opkomst van betaalde Slack kanalen.

Nik Sharma is onder degenen, die denken 2019 zal een terugkeer naar de groep chat als onze sociaal netwerk naar keuze. Ik zei dit zelf op een recente aflevering van Recode Decoderen. En Taylor Lorenz zei dat het in 2017, omdat dat is hoe ver in de toekomst, ze leven. (Ryan Verhalen voegt er aan toe dat dit fenomeen zal met name een voordeel voor Onenigheid en Slap.)

Dave Smith zegt “Apple of Google probeert een soort van sociaal netwerk weer.” We weten dat de voormalige Facebook wonderkind Michael Sayman is koken tot een soort van social app op Google, dus rekening houden met deze voorspelling wordt onderschreven.

BELEID: Oremus zegt “Staatshoofden met autocratische neigingen zal het gebruik van dit jaar geldig zorgen over Facebook als een excuus om de toegang te blokkeren, nationalize, of ban van hun land helemaal.” Het gebeurt al, dus zeker!

Bret Carmichael voorspelt we zullen zien stappen genomen in de richting van de nationale privacy reglement, gehinderd door partij oorlogvoering. Klinkt goed! Herinnering aan dat de industrie tot 2020 tot Californië privacy wetsvoorstel van kracht is geworden, en de mensen die ik heb gesproken om te verwachten dat de race om een nationaal wetsvoorstel zal komen aan de draad.

FACEBOOK: Ken Goldsholl voorspelt een daling in gebruik in Noord-Amerika. Brandon Arvay voorspelt betaalde Facebook lidmaatschap van een groep. Ik voorspel dat de lichte daling van de gebruikers zal een aantal van Facebook de inhoud van matiging / buitenlandse inmenging problemen beter in 2019, terwijl de invoering van nieuwe zorgen over de lange-termijn business. En ik niet kunnen voorspellen dat in 2019, het jaar dat Facebook de verhalen los.

INSTAGRAM: Mat Hout voorspelt dat Instagram de lopende Facebookification project zullen blijven, maar ook dat de app zal lijden aan een ernstige schending van de beveiliging. Ik niet denk dat de details, maar ik denk dat in 2019 zal een soort van afrekening via Instagram. De charismatische oprichters zijn weg, de pers wordt wakker om een lang sluimerende problemen er zijn, en er is een toenemend besef bij een bepaalde elite die het kijken naar de app de hele tijd slecht voor u is.

Op de product kant Tu-Lam Pham zegt winkelen zal een breakout jaar op Instagram. Ik voorspel dat we zullen zien dat de zelfstandige winkel-app in 2019, mezelf. En waarschijnlijk dat direct messaging-app die ze hebben getest, ook.

TWITTER: Pfeffer, wetende dat het zal me pijn doen, voorspelt “Twitter zal tientallen controversiële UI veranderingen en geen van hen zal gepaard gaan met een knop bewerken.” Hij heeft waarschijnlijk gelijk.

Kevin Middleton zegt Twitter zal getrokken worden uit de App Store over inhoud voor volwassenen — een voorspelling dat lijkt verrassend waarschijnlijk na de Tumblr fiasco van dit jaar.

Ik voorspel Twitter zal warboel langs, en iedereen wordt voortdurend noemen het “deze hel website” en gebruiken het toch.

YOUTUBE: Voormalige Facebooker Ben Cunningham voorspelt meer geserialiseerd longform-inhoud op YouTube. Kunnen we zie “Seriële” maar voor video? Wat te denken van “S-Town” of “Slow Burn,” of “Kalifaat”? Zou graag zien dat sommige mensen het proberen. Voor een idee van wat dit zou kunnen uitzien, bekijk Shane Dawson ‘ s docu-serie over de berucht is mislukt YouTube conferentie TanaCon.

Niemand, voor wat het waard is, voorspelde dat YouTube zou krijgen zijn rechts-extremisme probleem onder controle.

MODULE: Cunningham voorspelt meer in augmented reality dingen ten koste van al het andere, dat klinkt over het recht. Bij gebreke van een onverhoopt succes van het product, het gaat een lastig jaar voor de Module.

TIKTOK: niemand echt verzonden in een TikTok voorspelling, tenzij u rekenen AppAnnie PR-bureau, waarop deze: “In 2019, op 10 minuten van elk uur besteed consumeren van media over TV en internet komen uit individuen streaming video op mobiel. App Annie voorspelt dat deze groei zal worden gevoed door de opkomst van de sociale video-apps zoals de TikTok en de bekendheid van de korte vorm van video in de social media apps zoals Instagram en Snapchat.”

Ik kan niet zeggen of TikTok is simmering grotendeels onder de radar nu — de lage-en-langzaam-groeiende sociale netwerk Facebook heeft van oudsher de meest gevreesde — of is het al petering. Dus de telling van de toekomst van de TikTok als een echte 2019 mysterie, althans voor mij.

NIEUWE APPS: Alex Alam DM ‘ s leuk voorspelling over een nieuwe social app die links verschillende chat-apps samen, Adium-stijl:

Misschien dit jaar of het volgende, ik zou verwachten te zien een hilarisch goed gefinancierde opstarten beweert te zijn “IFTTT voor chat-apps”, die eigenlijk gewoon betekent dat ze opnieuw Adium/oude OSX Berichten. Als ze het een keer goed, er zal veel ballyhoo tot de grote platforms willekeurig uitschakelen van toegang tot API ‘ s, verlammende en oeroude het. Het zal op een of andere manier nog steeds werken met IRC, gchat, en uhhhhh, Yo.

Alam voorspelt ook “zes of meer” mislukt Tumblr vervangingen, samen met een aanzienlijke groei voor Mastodon.

Jannick Malling e-mails om te zeggen dat de volgende generatie van sociale apps gewoon zullen sociale functies toevoegen aan de bestaande verticale apps:

“Het zal beginnen te denken van de meer als een [besturingssysteem] voor elke app type, of dat is voor real estate, geestelijk welzijn, financiële investeren, of zelfs scooters.

In elke niche-interesse of activiteit, de apps die dienen zullen blijven worden meer inherent sociaal – omdat de onderliggende vraag/verlangen naar verbinding met anderen en het opbouwen van een gevoel van gemeenschap rond die nog intact is.

Iets anders kunnen we voorspellen met enige zekerheid: de komst van Byte, Dom Hoffman ‘ s “vervolg” te looping-video-app Vine.

TROLLEN: Shout out naar de volgende grap voorspellingen:

  • “Een AMERIKAANSE congreslid biedt een beknopte, nauwkeurige en verhelderende uitleg van hoe een sociaal netwerk, een sociaal netwerk, functies.” — Ned Berke
  • “LinkedIn verhalen, in een wanhopige poging om de betrokkenheid vergroten, crossover in Microsoft 365-producten en de oorzaak van rellen in de straten wanneer mensen leren dat ze niet opt-out.” — Nick Haase
  • “Facebook Portal 2 aangekondigd en het kan lopen en volgen u rond ur huis. Zuckie belooft dat het gaat om te slapen Roomba stijl in de nacht, maar u werd wakker in het midden van de nacht een keer en het was zeker het kijken door ur kasten” — Originalsmell

Bedankt voor het lezen van De Interface van dit jaar. Fijne feestdagen voor jou, en hier is goed bestede tijd samen in 2019.

Facebook ‘s foto’ s lek

In een zeer 2018 ontwikkeling, Facebook bekend gemaakt nog een andere lekken van gegevens op vrijdag. Deze, die een invloed zo veel als 6,8 miljoen mensen, mag maximaal 1.500 apps van 876 verschillende ontwikkelaars bekijk de foto ‘ s die ze niet had mogen toegang hebben. Hier is Jake Kastrenakes:

Facebook zei de bug had te maken met een fout in verband met Facebook Inloggen en de foto ‘s API, die ontwikkelaars toestaat om toegang te krijgen tot Facebook foto’ s binnen hun eigen apps. Alle van de betreffende gebruikers hadden aangemeld bij een app van derden met behulp van hun Facebook-accounts en verleende hen een bepaalde mate van toegang tot het bekijken van hun foto ‘ s.

“We vinden het jammer dat dit gebeurd is”, schrijft Robert Bar, engineering director bij Facebook. De bekendmaking komt precies één dag na Facebook opende een pop-up-installatie in New York om mensen te laten zien hoe “u kunt het beheer van uw privacy” op de site.

Op TechCrunch, Josh Constine meldt dat dit kan je duur voor Facebook:

Facebook aanvankelijk niet vrijgeven wanneer het ontdekt de bug, maar in reactie op TechCrunch ‘ s onderzoek, een woordvoerder zegt dat het werd ontdekt en opgelost op 25 September. Ze zeggen dat het tijd was voor het bedrijf te onderzoeken welke apps en mensen werden beïnvloed, en het bouwen en het vertalen van de waarschuwing zal sturen beïnvloed gebruikers. De vertraging zou kunnen zetten Facebook op risico van de GDPR boetes voor het niet tijdig bekendmaken van het probleem binnen de 72 uur die kan oplopen tot 20 miljoen pond of 4 procent van de jaarlijkse wereldwijde omzet.

Echter, Facebook vertelt me dat meldde de IDPC dat houdt toezicht op de GDPR op 22 November, zodra het constateren van een fout werd beschouwd als een te rapporteren inbreuk onder GDPR richtlijnen. Het zegt dat het was om te onderzoeken op te maken dat de sluiting en laat het IDPC weten binnen 72 uur nadat het had. Het hoofd van de communicatie voor de IDPC Graham Doyle vertelt TechCrunch “De Ierse DPC heeft een aantal van schending van meldingen van Facebook sinds de introductie van de GDPR op 25 Mei 2018. Met verwijzing naar deze datalekken, met inbegrip van de overtreding in kwestie, hebben we deze week begon met een wettelijke onderzoek het onderzoek van Facebook in overeenstemming met de relevante bepalingen van de GDPR.”

Charlie Warzel zegt dat het bedrijf niet langer verdient onze gegevens:

De timing is interessant — Facebook ontdekte de fout rond de tijd dat het openbaar aangekondigd een (verschillende) enorme bug die blootgesteld 30 miljoen gebruikers persoonlijke informatie in eind September. In oktober, de omvang van de inbreuk verbreed met rapporten die de kwetsbaarheid bloot niet slechts enkele gebruikers e-mails en telefoonnummers, maar het profiel van informatie zoals geslacht, de locatie, de geboortedata en de zoekhistorie. De FBI onderzoekt nu die strijd.

Dat is twee enorme kwetsbaarheden in een kwestie van maanden — in hetzelfde jaar als de Cambridge Analytica schandaal, die ook betrokken miljoenen Facebook-gebruikers. Samen genomen, schroef-ups zijn verbijsterend in omvang, invloed tientallen miljoenen mensen. Ze zijn niet louter een e-mailadres of wachtwoord lekken, hoewel e-mails waren zeker uitgelekte deze schendingen van zeer persoonlijke informatie — locatie historie, zoeken, geschiedenis, foto ‘ s.

Aan de ene kant, tenzij mensen waren het uploaden van zeer gevoelige foto ‘ s naar Facebook, de fall-out van dit nieuwste inbreuk zou lijken beperkt. Constine beschrijft de gegevens in kwestie “gebruikers foto’ s geupload, maar besloten het niet te plaatsen, die werd onderbroken door problemen of dat ze anders nooit klaar te delen.” Als ik denk aan mijn eigen foto ‘ s die aan deze beschrijving voldoen, het is een stuk van de domme selfies, onscherpe opnamen bij weinig licht, en andere camera-roll rommel. Ik heb liever dat third-party ontwikkelaars niet hebben, maar ik zou niet in paniek als zij deden.

Dat is de reden waarom ik verwacht dat de daaropvolgende discussie zal hier de focus op timing: wat Facebook wisten, toen Facebook het wist en of hij voldaan aan zijn verplichtingen jegens de toezichthouders. Ik verwacht ook dat dit incident een terugkerend punt in de verhalen over de privacy-wetgeving in 2019, waarvan er vele.

De laatste tijd houd ik vrienden die me vertellen dat ze beperken hun gebruik van sociale media — hetzij door het verwijderen van hun rekeningen volledig, of gewoon verwijderen van de mobiele apps en het maken van alleen incidentele bezoeken aan sites als Facebook op de desktop. (Ik heb een versie van deze zelf vorig jaar toen ik uit alle Facebook-meldingen, die me geholpen heeft gekapt mijn tijd in de app in een paar minuten per dag.)

Als ik vraag aan mensen hoe ze bij dit punt, soms is er een enkel breekpunt. Maar vaak vind ik dat het een gestage aanwas van ergernissen en schandalen die duwt mensen over de rand. Op een gegeven moment genoeg dingen fout gaan, in een kort genoeg tijd, dat de mensen zeggen: “de hel.” De details van deze laatste strijd zijn misschien niet zo zorgelijk als ze op het eerste gezicht lijkt uit de krantenkoppen. Maar ik vermoed dat dat voor sommige kleine groep mensen, kan dit de druppel.

Democratie

Jack Dorsey Nam Een Door De Overheid Georganiseerd Ballonvaart In Myanmar

Zou het niet een goede einde van 2018 post, tenzij we hadden een update over de nooit eindigende Veep aflevering dat is Jack Dorsey de wereld reist. Bedankt Ryan Mac voor dit tijdig update:

Na geconfronteerd met een terugslag voor zijn bezoek aan Myanmar, een land dat heeft ervaren ernstige sektarisch geweld en genocide nog verergerd door sociale media, Twitter CEO Jack Dorsey nam om zijn service via social media eerder deze week om te zeggen dat zijn reis was “puur persoonlijk.” Het was bedoeld om het verbeteren van de beoefening van de meditatie, schreef hij in een reeks van tweets, en er waren geen gesprekken met de overheid of non-gouvernementele organisaties, terwijl hij er was.

Een inmiddels verwijderde Facebook post gedeeld met BuzzFeed Nieuws, echter, zegt dat Dorsey nam een Birmese overheid geregeld ballonvaart tijdens zijn meer dan 10-daagse verblijf in het land. Een Twitter-woordvoerder bevestigde de ballon rit vond plaats, maar zei dat Dorsey had geen kennis van de overheid de betrokkenheid bij de vlucht.

Vergeet Big Oil. Google Is de Nieuwe Doelstelling voor Activisten

Gerrit De Vynck en Josh Eidelson rapport dat Googlers worden geconfronteerd met externe druk over hun bedrijf besluit:

“Toen ik bij Google ik had nooit verwacht dat wij zouden het doelwit van een aanval advertentie van Amnesty International,” antwoordde Harris op Twitter, toe te voegen dat haar tweet met een droevig gezicht emoji. “De Google kwam ik bij een keer (bleek? deed? eigenlijk?) stond voor zo veel meer dan het verhogen van de advertentie-inkomsten,” voegde ze eraan toe in een andere tweet op Nov. 30.

Harris, een lead product manager bij het bedrijf, reageerde niet op verzoeken om commentaar. Maar haar sociale-media-berichten zijn een indicatie van een bredere onbehagen onder sommige Googlers.

Leiderschap van Google ‘ s Project Dragonfly

Ryan Gallagher berichten een nuttig organigram voor het Project Dragonfly.

In totaal slechts ongeveer 300 medewerkers van Google – 0,35%) van de vennootschap 88.000 stuks totaal personeel – hebben gewerkt aan de gecensureerde zoekmachine, die werd ontworpen om de blacklist te brede categorieën van informatie over de rechten van de mens, de democratie en vreedzaam protest. De search platform zou ook een link Chinese gebruikers search records op hun mobiele telefoon nummers en delen mensen de zoektocht van de geschiedenis met een Chinese partner bedrijf — wat betekent dat de Chinese veiligheidsdiensten, die routinematig doel activisten en critici, kan het verkrijgen van de gegevens.

Na de Gele Vesten Uit te Komen, Activisten in Frankrijk Gebruik Facebook om te Protesteren en te Plannen

Elian Peltier-element en Adam Satariano vinden ten minste twee Gele Hesjes die denken dat Facebook speelt een belangrijke rol in de beweging:

“Zowel brandstof elkaar,” zei de Heer Mirallès, 27, een real-estate agent in Perpignan, die om de maand een Facebook-groep voor demonstranten die heeft vergaard meer dan 305,000 leden. “Zonder Facebook geen sprake zou zijn van een dergelijke beweging, maar de online activiteit wordt gevoed door de energie in de straten.” […]

“Ik ben er niet zeker van Facebook moeten deze rol van versterking,” zei Ingrid Levavasseur, 32, verpleegkundige in Normandië, die is uitgegroeid tot een woordvoerster van de beweging. Voor veel groepen, zei ze, “het heeft gekregen uit hun handen.”

Neo-Nazi ‘ S Zijn Het Organiseren Van Geheime Paramilitaire Opleiding In Amerika

Ben Makuch en Mack Lamoureux verkennen “De Basis” voor een sociaal netwerk dat ze zeggen “lijkt een poging om het shift Naziism van een verdeeld digitale ruimte om fysieke, gewelddadige opstand.” Misschien de FBI kan dit onderzoeken? Neem dan?

Binnen de grenzen van een beveiligde chat kamer bekeken door VICE, Speer en zijn ontluikende wereldwijde web van terreur cellen zijn netwerken, het maken van propaganda, het organiseren van in-persoon meet-ups, en het bespreken van potentieel geweld of “directe actie” tegen minderheden, in het bijzonder de Joodse en zwarte Amerikanen. Een uitgebreide online bibliotheek bevat een schat van handleidingen met instructies op lone wolf terreur-tactieken, gunsmithing, data mining, ondervraging tactiek, counter-surveillance technieken, bom maken, chemische wapens schepping, en guerrilla-oorlogvoering.

Het netwerk wordt gecontroleerd proces dient om de trechter gepleegd extremisten van het internet in een groep die expliciet gericht zijn op het leveren van gebruikers met terroristische vaardigheden om te produceren in de echte wereld van geweld. De leden van De Base hebben duidelijk gemaakt dat ze het werven van kandidaten met een militaire en explosieven achtergronden. En naast zelfgemaakte bommen, de leden zijn ook begonnen met het bespreken van het proberen te vinden van niet-ontplofte de tweede Wereldoorlog munitie te maken van geïmproviseerde explosieven.

Elders

Facebook rustig gedood zijn Gebouw 8 skunkworks eenheid als het reshuffles zijn cutting-edge experimenten en hardware

Rob Prijs heeft de primeur dat Gebouw 8, die werd opgevat als een Willy Wonka-stijl magische laboratorium voor ex-DARPA en -Google-legende Regina Dugan, onder andere dingen, laat het ons horen met onze huid, is afgesloten. Het schrijven was waarschijnlijk op de muur wanneer Dugan stoppen met vorig jaar, na slechts 18 maanden, te hebben geleverd, niets. Aan de andere kant, Facebook hardware chief zegt het verhaal is misleidend dat dat “het onderzoek zijn we begonnen in eerste instantie in Gebouw 8 blijft in onze Facebook Werkelijkheid Labs onderzoeksgroep.”

Een aantal van zijn meest experimentele projecten zijn gerangeerd naar een nieuwe afdeling, de Facebook Werkelijkheid Labs, en de hardware segment is omgedoopt als Portal na de lancering van Facebook home video-chat-apparaat.

Het Gebouw 8 merk, ondertussen, rustig gedood volledig uit, een woordvoerder zei tegen Business Insider.

Facebook zoekt naar nieuwe inkomsten als display-advertenties stagneren

Interessante opmerking in Sarah ‘Fischer’ s verhaal op Facebook op zoek naar nieuwe bronnen van inkomsten: de tijd die wordt doorgebracht op Facebook eigenschappen echt lijken te zijn in afname:

Volgens een nota naar cliënten verstuurd door Wieser, Facebook-gerelateerde eigenschappen (Facebook, Messenger, Instagram en WhatsApp) verantwoord onder de 14% van de digitale content consumptie in de laatste maand, dat is een daling van 18% twee jaar geleden en 16% een jaar geleden.

Facebook ‘ s New York privacy pop-up is klein, vreemd en vol met suiker

Megan Farokhmanesh bezocht Facebook pop-up privacy kiosk in Bryant Park en vond een F-vormige marshmallow en vroeg zich af wat het punt was:

De pop-up geopend om 11 uur op donderdag, voornamelijk om een deining van journalisten. In de uren rond de lunch, het was nog steeds gevuld met het klikken van de camera ‘ s en interviewers die nam het grootste deel van de ruimte. Als een handvol van holiday shoppers liep, ze maakte de meeste van de snack tafel voor het omcirkelen van een back-up, wagon-stijl. Een Facebook-medewerker erkent dat de pop-up waren meestal voorzien media zo ver, maar ze waren hoopvol dat het meer gewone gebruikers zal sijpelen in de kantoren gesloten en de markten verlevendigd. Een Facebook brand ambassador ernstig aangeboden een enquête aan mensen als ze links; de meerderheid zo ver, zei hij, had geweigerd om hun gedachten over hoe het evenement was veranderde hun kijk op hun privacy en Facebook.

Facebook medewerkers benadrukt dat het evenement was ter bevordering van de veiligheid van en het inzicht in haar klanten. Een hands-on ervaring of een face-to-face contact met een ander mens zou kunnen helpen een gemiddelde gebruiker beter te begrijpen wat hun data is echt de moeite waard. Maar de kleine omvang van de pop-up, gecombineerd met het wezen van het afdrukken van instructies al online beschikbaar, voelde als een bizarre eerste stap, vooral als de locatie was ontworpen om te tekenen in holiday shoppers die waren waarschijnlijk gewoon op zoek naar een schuilplaats tegen de koude.

We vroegen 19 fact-checkers wat ze denken van hun samenwerking met Facebook. Hier is wat ze ons verteld.

Daniel “Uptown” Funke antwoorden van gisteren Voogd verhaal over ontevreden derden Facebook fact-checkers met een onderzoek en ontdekt dat het algemene sentiment leunt positief. Opmerkelijk stat: de fact-checkers hebben gezamenlijk branded ten minste 30,000 links als onwaar van de afgelopen twee jaar.

Beoordeeld door hun eigen doelstellingen, fact-checkers verschijnen matig tevreden met de samenwerking, waardering gemiddeld een 3.5 uit 5. Als dit een Yelp review, het restaurant niet zou zijn een must-eten, maar ook niet ergens zou je risico op voedselvergiftiging.

Ze verschijnen ook tevreden (3.5 van 5) met de uitkering die ze ontvangen van Facebook voor hun werk, terwijl precieze bedragen zijn niet in het algemeen openbaar en verschillen tussen partners, gebaseerd op het werk, Factcheck.org vermeld het ontvangen van een palindromic $188,881 van Facebook in het fiscale jaar 2018.

Facebook is Blockchain Groep Is op het Inhuren van de Spree opnieuw Uitvinden Geld

Alex Heide en Tanaya Macheel check-in op Facebook de blockchain divisie en vinden dat het verkennen van een nieuwe digitale munt. Misschien zullen we op een dag gebruiken om te betalen boetes van de Facebook Supreme Court:

In de afgelopen maanden, ‘ s werelds grootste sociale netwerk is het rustig proberen te werven product managers, ingenieurs, wetenschappers en juristen met ervaring in cryptocurrencies en betalingen, volgens mensen die bekend zijn met de inspanning. Bijna 40 medewerkers — waaronder een aantal voormalige PayPal directie — werk in Facebook ‘ s geheimzinnige blockchain groep, en het bedrijf onlangs benoemd tot hoofd van business development overzien overnames en aanbiedingen in de ruimte.

Sinds officieel vormen de blockchain groep acht maanden geleden, Facebook heeft verzonden stafleden om crypto-conferenties over de hele wereld aan rekruut onderzoekers, cryptographers, en top-wetenschappers in het veld. Tijdens een privé diner Facebook gehost tijdens een recente crypto-conferentie, een deelnemer vertelde Cheddar dat Facebook medewerkers legerden zich de idee van het creëren van een decentrale digitale munteenheid voor het sociale netwerk van de 2 miljard gebruikers.

YouTube-gebruikers kunnen zien ‘waarneembare afname’ in het aantal abonnees van het bedrijf pakt spam

Geweldig. Ik had gewoon op 10 YouTube-abonnees, en nu gebeurt er dit:

Een officiële post op YouTube product forum staten deze veegt zijn onderdeel van het routine onderhoud van de onderneming voert. Het verwijderen van spam accounts helpt om te houden van YouTube “a fair playing field” voor de makers, want zij kunnen het kunstmatig verhogen van een kanaal in het aantal abonnees. Het is onduidelijk hoeveel kanalen worden beïnvloed, maar YouTube wil mensen voor te bereiden op een daling.

“We regelmatig nagaan of de legitimiteit van de rekeningen en acties op uw YouTube-kanaal,” de blog post leest. “Als onderdeel van deze reguliere controles is bepaald en te verwijderen een aantal van abonnees die in feite spam uit onze systemen.”

Start

Instagram zal beginnen met het vertellen van merken die producten bladwijzer van de gebruikers, die gebruikt kunnen worden voor ad targeting

Mensen houden van het gebruik van Instagram, maar ze vragen ons af: waarom zijn niet alle van mijn acties op dit platform wordt expliciet worden gebruikt voor reclame-doeleinden? Nou, hier is een andere gemeenschappelijke data-genererende activiteiten die binnenkort zullen worden gestrikt in de omzet van de plicht, rapporten Sal Rodriguez:

Instagram vorige maand geïntroduceerd, een tool waarmee gebruikers bookmark producten die ze vinden op het sociale netwerk. Nu, Instagram werkt aan een inzicht hulpmiddel dat laat merken die van hun gebruikers opslaan, zei Layla Amjadi, Instagram product manager. Instagram is van plan om deze functie in de eerste helft van het jaar 2019.

Facebook is het toevoegen van een web browser en Instant Games aan Portaal video-chat-apparaten

Facebook Portal: nog steeds in actieve ontwikkeling:

Een nieuwe update uit voor Facebook is het Portal apparaten voegt een aantal broodnodige functies op de speciale video-chats. Nu, van zowel de kleine, standaard Portal en de grotere Portal+ versie staat zal zijn om toegang te krijgen tot het web door middel van een custom-built browser. Dat opent de apparaten aan op een juiste versie van YouTube, Facebook.com, en een aantal andere nieuws-en entertainment-sites. (Portal toegang tot YouTube voor, maar alleen de rudimentaire smart TV-versie.) Naast een browser, Facebook is ook de lancering van ondersteuning voor de Instant Games platform op Portal, te beginnen met titels als Battleship en Words with Friends.

Neemt

De Opkomst, Lean, En De Val Van Sheryl Sandberg

Anne Helen Peterson sporen van de transformatie van Sandberg beeld over de jaren en concludeert dat de waarnemers nooit genoeg aandacht aan de COO van de kern van de functie: het leiden van een bedrijf:

Terwijl de publieke perceptie van Sandberg is verschoven dramatisch zelfs Michelle Obama onlangs haveloze op Lean In — voor zover we weten weinig over de Sandberg of haar business strategie is veranderd. We zien de eerdere incarnaties van haar beeld voor wat ze waren: goed gepolijst afleiding van het veel donkerder realiteit van Silicon Valley. Miljarden-dollar-tech bedrijven uiteindelijk niet bestaan om ons te helpen meer succesvol te hebben voldaan aan verbonden leven. Ze zijn gebouwd om geld te verdienen, en het consolideren van voldoende stroom te blijven maken van deze — en de leidinggevenden die hen excel door dit te doen met meedogenloze efficiëntie. Eenhoorns zijn niet echt, en nooit zijn; de overgrote meerderheid van ons niet Sandberg stagiaires of haar vrienden. We zijn klanten, en het Sandberg meest urgente business is altijd geweest bedrijf zelf.

Hoe YouTube-Year-in-Review ‘Rewind’ Video verrekening van een burgeroorlog

Kevin Roose ontdekken waarom YouTube is het einde van het jaar content marketing video tot een apocalyps van downvotes. (Mijn idee voor volgend jaar: YouTube-releases van zowel een “goede” terugspoelen, vol van G-rated makers, en een “slechte” terugspoelen, waar het onderzoekt de groei van het rechts-extremisme als het verspreidt zich via aanbeveling algoritmen en radicalizes een generatie van jonge mannen.)

Drama tussen YouTube en de makers is niets nieuws. Maar het Terugspoelen controverse is een indicatie van een groter probleem op YouTube, dat probeert om zichzelf te promoten als een bastion van de koele, inclusief creativiteit terwijl beschuldigd van het radicaliseren van een generatie van jonge mensen door ze duwt in de richting van steeds meer extreme content en waardoor de reactionaire krukken en samenzwering theoretici domineren van het platform.

YouTube ‘s inspanningen zijn gecompliceerd door het feit dat het, in feite, hebben veel verschillende en interessante makers het maken van meeslepende video’ s. Maar die stemmen hebben geworsteld, bij tijden, om te worden gehoord boven het gebrul van de site het meest opruiende cijfers. Er is geen vermelding in de YouTube Rewind van Alex Jones, de oprichter van de complot-theorie site van Infowars, die de bouw van een YouTube rijk met miljoenen abonnees en genereerde meer dan 1,6 miljard views. Er was geen sprake van de groep van politieke youtube-gebruikers die make-up wat Rebecca Lewis op de Gegevens En Samenleving Research Institute heeft genoemd YouTube “alternatieve invloed netwerk”, een invloedrijke groep van video-makers die gebruik hebben gemaakt van hun platforms te bevorderen ideeën van de rechtse marge.

Facebook Censuur in Willekeurige volgorde

Persoonlijk ben ik een fan van Facebook inspanning vergen meer meldingen van politieke adverteerders, onder andere, het maakt het leven moeilijker voor buitenlandse agenten proberen te beïnvloeden onze verkiezingen. Er waren hik, maar de reactie — zoals dit nemen van de uitvoerend directeur van het Nuyorican Poets Cafe — echt Facebook in no-goede-daden-gaat-ongestraft grondgebied. Hoe dan ook, ik denk dat we kunnen debatteren over de vraag of een non-profit kopen van een ad vertellen van mensen om te stemmen moet een aantal fundamentele toelichtingen op de voorzijde, maar ik denk dat het zou moeten! Het is echt niet zo groot van een deal! Stuur ons een mail met de danged ansichtkaart, mensen:

Verschillende betaalde adverteren campagnes uitgevoerd door mijn collega ‘ s en klanten zijn op onverklaarbare wijze belemmerd door Facebook is het politiewerk in de afgelopen maanden. Facebook weigerde mijn New York culturele non-profit, het Nuyorican Poets Cafe, te betalen op het bevorderen van een post stimuleren van mensen om te stemmen in de tussentijdse verkiezingen vanwege onze pagina werd niet “toegestaan om advertenties weer te geven in verband met de politiek.” Een campagne ter bevordering van een lezing over de beeldhouwkunst aan de Boston Museum of Fine Arts werd geblokkeerd omdat Facebook de censuur ten onrechte verondersteld het was de bedoeling om de invloed van een verkiezing in Ierland.

En tot slot …

De beste dingen op het internet in 2018

Toen ik de ergste dingen op het internet in 2018 hier eerder deze week, dus het is alleen maar eerlijk dat ik het einde met het beste. Ik ben niet echt op celebrity sociale media veel, maar hier is een mooie herinnering aan het feit dat sommige mensen in het algemeen te gebruiken voor het goede:

Social media is groot, een vergif; de hoeveelheid is waarschijnlijk te veel. En toch zijn er, tijger onder de vele beroemdheden die weigeren zich af te melden, een klein aantal, die schijnen als een baken in de duisternis. Er is de transparante goedheid van mogelijke golden retriever Chris Evans, die roept alleen maar Trump “Biff”; de hard wit van Vince Nietjes; en Big Boi ‘ s heerlijk dadlike woordspeling gebaseerde. Ariana Grande, een persoon die zo goed bekend dat zij draaide een break-up in een van de beste van het jaar singles, weigert om te stoppen met het bezit van Piers Morgan. Elke zondag komen we om getuige te zijn van De Rock komisch over-sized “cheat maaltijd”; Tom Hanks nog steeds tekenen al zijn tweets “Hanx”; Patti Smith trad Instagram en is extreem, onwankelbaar Patti Smith. Chrissy Teigen niet afmelden en niet zal stoppen dompelen op haar man. Jameela Jamil lijkt uniek is goed gepositioneerd om de onzin van de beroemdheid is van de omgevingslucht. En, ten slotte, niemand vond het Henry Cavill snor fiasco grappiger dan Henry Cavill zelf, die ook een memorial video voor na het scheren. Hoe lang een van deze goede bekende mensen kunnen blijven goed op het internet valt nog te bezien; voor nu, hoewel, ze hebben doorstaan zijn polariserende wind, die ons eraan herinneren, in het proces, waarom wij vonden hem in de eerste plaats.

Om met mij te praten

Stuur me tips, opmerkingen, vragen en leuke Kerst kaarten: casey@theverge.com.