Alexa nå vet hvor høyt svaner flyr takk til Wolfram Alpha

0
21

Amazon er Alexa er nå å få en Wolfram Alpha-integrasjon, som vil tillate det å svare måte mer matematikk og naturfag spørsmål. Funksjonen er allerede tilgjengelig for noen mennesker, men du bør ikke forvente å se det med en gang.

Alexa vanligvis kilder sin kunnskap fra nettsteder som Wikipedia, Yelp, Accuweather, og Stats.com men før denne siste integrering, det gjorde egentlig ikke har et svar for tøff geografi, historie, eller engineering henvendelser. Nå med Wolfram Alpha oss hjelpe, Alexa kan feltet spørsmål som hvor høyt svaner fly, hvor mange ark som vil passe inn i en perm, og hvor raskt er i vinden akkurat nå. Wolfram Alpha er en ressurs som skoler noen ganger bruke som en pålitelig kilde til informasjon.

Det bør bemerkes at Apple ‘ s rival smart assistant Siri, for alt det andre mangler, har hatt en Wolfram Alpha integrering siden iPhone 4S-lansering i 2011, mens Google Assistent fortsatt ikke tilbyr Wolfram, og foretrakk å stole på sin egen søkemotor. Google er mangel på Wolfram Alpha betyr at den som taper på noen av de matematiske problemer og oppgaver tjenesten skal løse. I slutten, det virker, jo flere kilder av informasjon som en smart assistant kan trekke fra, jo bedre.