Alexa nu vet hur högt svanar flyga tack vare Wolfram Alpha

0
17

Amazon ‘ s Alexa är nu att få en Wolfram Alpha integration som gör det möjligt att svara sätt mer matematik och naturvetenskap frågor. Den funktionen finns redan tillgänglig för vissa människor, men du bör inte räkna med att se det direkt.

Alexa typiskt källorna sina kunskaper från sajter som Wikipedia, Yelp, Accuweather, och Stats.com men innan denna senaste integration, det gjorde inte riktigt har ett svar för tuffa geografi, historia, eller tekniska undersökningar. Nu med Wolfram Alpha hjälp, Alexa kan frågor som hur höga göra svanar flyga, hur många ark som ryms i en pärm, och hur snabbt är vinden som blåser just nu. Wolfram Alpha är en resurs som skolorna använder ibland som en pålitlig källa till information.

Det bör noteras att Apple ‘ s rival smarta assistenten Siri, för alla sina andra brister, har haft en Wolfram Alpha integration eftersom iPhone 4S lanserades under 2011, medan Google Assistant fortfarande inte erbjuder Wolfram, utan föredrar att förlita sig på sin egen sökmotor. Google är brist på Wolfram Alpha innebär att det förlorar en del av den matematiska problem och pussel tjänsten kan lösa. I slutet, det verkar, desto fler källor av information en smart assistent kan dra från, desto bättre.