Alexa weet nu hoe hoog zwanen vliegen dankzij Wolfram Alpha

0
21

Amazon ‘ s Alexa is nu het krijgen van een Wolfram Alpha integratie die zal toelaten te beantwoorden manier meer wiskundige en wetenschappelijke vragen. De functie is al beschikbaar voor sommige mensen, maar je moet niet verwachten dat het meteen.

Alexa meestal bronnen zijn kennis van sites zoals Wikipedia, Yelp, Accuweather, en Stats.com maar voor deze nieuwste integratie, het had niet echt een antwoord voor stoere aardrijkskunde, geschiedenis, of technische vragen. Nu met Wolfram Alpha hulp, Alexa kunt gebied vragen als hoe hoog de zwanen vliegen, hoeveel vellen papier zal passen in een bindmiddel, en hoe snel is de wind nu. Wolfram Alpha is een bron die scholen maken soms gebruik van een vertrouwde bron van informatie.

Opgemerkt dient te worden dat Apple ‘ s rivaal intelligente assistent Siri, voor al zijn tekortkomingen, heeft een Wolfram Alpha integratie sinds de iPhone 4S lancering in 2011, terwijl de Google-Assistent nog steeds niet Wolfram, de voorkeur te vertrouwen op zijn eigen zoekmachine. Google is het ontbreken van Wolfram Alpha betekent dat het verliest op sommige wiskundige problemen en puzzels die de dienst kan oplossen. In het einde, zo lijkt het, de bronnen van de informatie een slimme assistent kan trekken, hoe beter.