Amazon har sendt 1,700 Alexa optagelser til den forkerte bruger følgende data anmodning

0
17

Amazon ‘ s Alexa er blandt de mest udbredte personlig stemme assistenter på planeten, og det sker også at leve inde i stuer og soveværelser millioner af Alexa enhed ejere rundt omkring i verden. Det giver Amazon ansvaret for at være en ordentlig behandling af de oplysninger, det indsamler, når vi spørger, Alexa et spørgsmål, og eller deltage i frem-og-tilbage samtaler med softwaren.

Desværre, en sag fra Tyskland har sat fokus på de potentielle faldgruber forbundet med at bruge sådan et produkt, når Amazon er kommet til at sende en mand 1,700 Alexa optagelser af en anden bruger ved en fejl, ifølge det tyske magasin c ikke.

Efter passage af den Europæiske Unions Generel Forordning om databeskyttelse, eller GDPR, enhver EU-borger kan kræve en virksomhed sende dem alle de data, der er indsamlet om dem, både gennem internet-tjenester og hardware produkter som en Alexa-udstyret Echo smart højttaler. En tysk bruger, under alias “Martin Schneider,” vidste blot, at i August i år. Hvad han kom tilbage fra Amazon, men var tusindvis af Alexa stemmeoptagelser, hvilket var mærkeligt, da han ikke ejer en Alexa-enhed.

Ved at lytte til de filer, Schneider opdagede, at de var optagelser af en anden Alexa bruger. Efter ikke at komme i kontakt med Amazon om det problem, man bragte filer til c ikke, hvor journalister var i stand til at stykke sammen, som Alexa brugeren. Blandt de filer, der blev kommandoer til at styre Spotify, den person hjem termostat og alarmer. Der var også optagelser, der er angivet Alexa bruger også ejet en Brand FJERNSYN, og at de havde en ægtefælle, der viste sig at bo i hjemmet.

Voice-assistenter, som Alexa er altid lytter, og data er ikke altid sikker

“Ved hjælp af disse filer, det var forholdsvis let at identificere den person, der er involveret, og hans kvindelige ledsager, vejret forespørgsler, første navne, og selv en person, der er sidste navn, der gjorde os i stand til hurtigt at nul i hans kreds af venner”, og rapporten læser. “Offentlige data fra Facebook og Twitter afrundet ud af billedet.” Det viser sig, at offeret, i dette tilfælde også indgivet en anmodning om oplysninger i henhold til den nye GDPR regler, c ikke-rapporter, men på en eller anden måde de to mænd fik hinandens rapporter.

“Dette var en uheldig sag for menneskelige fejl og en isoleret hændelse. Vi har løst problemet med de to kunder, der er involveret og har taget skridt til yderligere at forbedre vores processer,” en Amazon talsmand fortalte Randen. “Vi var også i kontakt forsigtighedsprincippet med de relevante lovgivende myndigheder.”

Ligesom andre tech-virksomheder, Amazon bruger Alexa optagelser, både for at tilpasse funktioner og forbedre den samlede kvalitet af naturligt sprog forarbejdning færdigheder og andre kunstig intelligens-assisteret evner. Mens det ikke kan gemme meget af de faktiske data på selve enheden, det gemmer det i skyen, og Amazon klart, at information til rådighed for EU-borgere under GDPR. (Det gør også, at data til rådighed for retshåndhævelse med den rette kendelse, hvilket er grunden til, Echo enheder, der har fundet deres vej ind i vold og mord forsøg i fortiden.)

Til trods i besiddelse af en stor mængde personlige data om sine kunder, Amazon er kommet under beskydning for ens privatliv brølere i fortiden. En Echo-enheden ved et uheld registreret en hel samtale mellem en Portland kvinde og hendes mand tilbage i Maj, og derefter sendte samtale til en kollega til manden.

Tilsyneladende, Alexa indledt en serie af kommandoer, herunder at optage samtalen som en talemeddelelse, og derefter at sende den til en tilfældig kontakt, på egen hånd, mens parret var helt uvidende. På det tidspunkt, Amazon kaldet situationen “usandsynligt” til den sjældenhed, at en sådan serie af kommandoer, der ville udløse en efterfølgende og uden at brugeren opdager det, men det sagde, at det var “evaluering af muligheder for at gøre dette tilfælde endnu mindre sandsynligt.” Så det er ikke ligefrem betryggende at vide, at de mikrofoner, vi nu komfortabelt sted i vores soveværelser og badeværelser kan være uforvarende at sende disse oplysninger til en anden person eller, i tilfælde af, at Schneider, at en tilfældig fremmed kunne modtage det via e-mail, i en zip-fil.