Google-Assistent is naar verluidt afkomstig van Samsung Tv ‘ s

0
15

Samsung 2019 Tv ‘ s zijn Google-Assistent, rapporten Verscheidenheid. Huidige Samsung-Tv ‘ s zijn beperkt tot het gebruik door de vennootschap van eigen Bixby voice-assistent, die aanzienlijk achter loopt op de concurrentie. De nieuwe Tv ‘ s worden ook verwacht om beter geluid te produceren door het automatisch aanpassen van de audio naar de kamer ze in.

Het is niet precies duidelijk hoe Google-Assistent werkt op de Samsung Tv ‘ s, maar suggereert het rapport wordt gebruikt, ook hoe het werkt op Televisies van LG, die ondersteuning toegevoegd voor zowel de Assistent Google en Alexa in 2018. Stem assistenten kan worden gebruikt om de TV direct (om het volume te wijzigen of switch ingangen bijvoorbeeld), voor de bestrijding van andere Google-Assistent compatibele apparaten, of vraagt u meer algemene vragen over onderwerpen zoals het weer. LG-Tv ‘ s laat u de stem assistent via de TV zelf microfoons of anders via een gekoppelde externe smart speaker.

Samsung 2019 Tv ‘ s kunnen een aanpassing van hun geluid, afhankelijk van de ruimte die ze in

De toevoeging van de Google-Assistent is een significante verschuiving voor Samsung, ‘ s werelds grootste verkoper van Televisies. Het bedrijf probeert om te concurreren met Google en Amazon ‘s Alexa door het installeren van zijn eigen Bixby assistent op alles dat Samsung maakt, met inbegrip van telefoons, slimme huishoudelijke apparaten, huishoudelijke apparaten en Tv’ s. Echter, Bixby ‘ s functionaliteit is consequent bleef zijn concurrenten. Het heeft geen ondersteuning voor derden vaardigheden (dit is naar verluidt binnenkort), en is sinds enige tijd beschikbaar voor andere fabrikanten in te bouwen in hun hardware. Een Bixby smart speaker aangekondigd in augustus is nog steeds te worden uitgebracht.

Samen met Google-Assistent ondersteuning, Samsung 2019 Tv ‘ s zijn ook verwacht dat zij in staat zijn om automatisch aanpassen van hun geluid, afhankelijk van de ruimte die ze in. Verschillende punten in de richting van een aantal patenten die Samsung ingediend in de laatste maand als bewijsmateriaal, waaronder “audio schilderachtige intelligence” en “audio-ruimtelijke intelligentie.” Deze tweede patent wordt beschreven als “het optimaliseren van de geluidskwaliteit afhankelijk van de omgeving, zoals de grootte van de ruimte en het omgevingsgeluid.”

Apple ‘ s HomePod en de Sonos-speakers zijn al in staat iets dergelijks, waar ze spelen een nummer van test geluiden en meet hoe ze reageren met een bepaalde kamer. De HomePod vertrouwt op de microfoons in de luidspreker voor het meten van een reactie, terwijl Sonos maakt gebruik van de microfoons in je smartphone en afstemmen van het geluid.

Hoewel een woordvoerder van Samsung weigerde commentaar te geven op het rapport, het is onwaarschijnlijk dat we moeten te lang wachten op een officiële aankondiging. Het bedrijf verwacht aan te kondigen zijn 2019 TV line-up op de grote CES 2019 tech show in januari.

Update 21 December, 7:10 UUR ET: Toegevoegd reactie van Samsung.