Google ‘ s Chrome Canvas is een handige browser-app voor snelle krabbels

0
17

Google heeft stilletjes uitgebracht een progressieve web app genaamd Chrome Doek waarmee u snel doodles die automatisch opslaan in uw Google-account, via Chrome Unboxed. Dat betekent dat je gewoon kan typen in “canvas.apps.chrome ‘in de google Chrome-browser op elke computer, en trek een basis app zonder te hoeven downloaden van programma’ s of apps. Chrome Doek eerst te zien was als een app in een recente Chrome OS Dev bouwen, maar het is nu beschikbaar op elke browser ondersteunt WebAssembly, zoals Firefox.

Functionaliteiten van de app zijn vrij eenvoudig voor nu, met een basic-werkbalk uit van potlood, pen, stift, krijt en wisser gereedschap, in aanvulling op een kleurenpalet. Exporteren u kunt uw tekening als een PNG-bestand wanneer u klaar bent, trekken of dezelfde tekening op uw telefoon, en vice versa. Om de app te installeren op uw Chromebook, tikt u gewoon op de drie-punt-knop en druk op ‘installeren Doek’, en het zal verschijnen als een palet pictogram op het Chrome OS-launcher. Het zal ook u gevraagd om toe te voegen Chrome Doek als u de toegang tot de site vanaf uw Android-telefoon.