Googles Chrome Lerret er en hendig nettleser app for rask doodles

0
16

Google har i det stille lansert en progressiv web app kalt Chrome Lerret som lar deg gjøre raske kruseduller som automatisk lagre til din Google-konto, via Chrome Uemballerte. Det betyr at du kan bare skrive inn i “lerret.apps.chrome” i Chrome-nettleseren på hvilken som helst datamaskin, og trekk opp en grunnleggende tegning appen uten å måtte laste ned noen programmer eller programmer. Chrome Lerret først dukket opp som en app i en fersk Chrome OS Dev bygge, men den er nå tilgjengelig på enhver nettleser som støtter WebAssembly, som Firefox.

Appens funksjoner er ganske enkelt for nå, med et enkelt verktøylinje som består av blyant, penn, tusj, kritt, og viskelær verktøy, i tillegg til en fargepalett. Du kan eksportere dine tegning som en PNG-fil når du er ferdig, eller trekke opp de samme tegning på telefonen, og vice versa. For å installere appen på Chromebook, kan du bare trykke på de tre-dot-knappen og trykk “installer Lerret”, og det vil dukke opp som en palett-ikonet på Chrome OS android. Det vil også be deg om å legge til Chrome Lerret hvis du besøker nettstedet fra din Android telefon.