League of Legends’ K-pop hit gaat om VR spel Beat Saber

0
17

Populaire e-sport League of Legends is onverwacht omschrijving van de VR — in de vorm van de virale koreaanse pop single in het nieuwe ritme spel Beat Sabel. De VR spel is het verkrijgen van “POP/STERREN” door K/DA als een song die u kunt uitvoeren als onderdeel training en deel lightsaber Dance Dance Revolution.

Het is een onwaarschijnlijk mashup van twee wedstrijden, dat zou een beetje uit te leggen. Ten eerste, de hit song “POP/STERREN,” die vier van Liga ‘ s deadliest vrouwen moordenaars, haalde de krantenkoppen in de laatste maand voor een eigenzinnige mix van catchy K-pop, augmented reality, en vrouwen badasses. Vele kunstenaars, sommige die verklaarde ze niet spelen Competitie en wist niet wat K/DA was maar was de esthetische, nam hun stiften om te tekenen van de nieuw uitgevonden K-pop band over het gehele internet.

Beat Saber werd gemaakt door een tsjechische gebaseerde indie-studio genaamd Beat Games. Het spel ondersteunt Windows en PlayStation VR. Zoals K/DA, s ook aan populariteit gewonnen in de afgelopen maand, als het formeel kwam uit op 20 November.

Interessant genoeg, Beat Sabel in eerste instantie kwam met een zeer beperkte selectie van de songs, de meeste met namen paar had gehoord. Het is meer titels in de tijd, maar de echte aantrekkingskracht komt van een fan-ingebouwde level-editor die je elk lied in een gemeenschap met gedeelde database.

Afbeelding: Beat Saber

Fans zijn ver vooruit op het officiële partnership al — een fanmade versie van “POP/STERREN” op de Beat Saber werd gepubliceerd op 6 November naar YouTube, slechts drie dagen na de Competitie moederbedrijf van Riot Games uitgebracht. De song is voorzien van een etiket Expert, wat betekent dat beginners-niveau fans van K/DA zal een moeilijke tijd te werken hun weg omhoog. Het verschil is dat Riot officiële Beat Saber niveau is doordrenkt met de kleuren van de K/DA en heeft een unieke grafische gegevens, met inbegrip noten van de song die worden gevormd als de klauwen van een bepaalde Competitie moordenaar. En de officiële versie is beschikbaar in elke moeilijkheidsgraad.

Wanneer u wordt gevraagd of het idee voor de samenwerking is ontstaan vanuit de fans, het bedrijf zei: “Oproer begon te praten met Beat Games, terwijl POP/STERREN is nog steeds in productie is,” toevoegend dat de fanmade Beat Sabel alleen op het niveau “bevestigd hadden we al op de goede weg.”